Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Kaya'dan şehit ailelerine ve Emekli Astsubaylar Derneği'ne ziyaret

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Yalova’daki STK’ları ziyaret ederek, derneklerin sorun ve taleplerini dinlemeye devam ediyor. Vali Kaya, şehit ailelerine verilen önemi vurgularken, emekli astsubaylara teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2024 11:35
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2024 11:36
Kaynak: YALOVA HAYAT
Vali Kaya'dan şehit ailelerine ve Emekli Astsubaylar Derneği'ne ziyaret

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Yalova Şehit Aileleri Yardımlaşma Sosyal Kültürel ve Dayanışma Derneği ile Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Yalova Şubesi’ni ziyaret ederek dernek çalışmalarını yerinde inceledi. Ziyaretler sırasında dernek başkanlarıyla bir araya gelen Vali Kaya, şehit aileleri ve emekli astsubayların sorunları ve talepleri hakkında bilgi aldı.

İlk olarak Yalova Şehit Aileleri Yardımlaşma Sosyal Kültürel ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret eden Vali Kaya, dernek başkanı Salih Aydın'dan çalışmalar hakkında detaylı bilgiler aldı. Vali Kaya, "Şehitlerimizin aileleri, devletimizin ve milletimizin emanetidir. Devletimiz her zaman onların yanındadır ve destekçisi olacaktır" dedi. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Salih Aydın ise, şehit ailelerinin yaşadığı sorunlar ve dernek faaliyetleri hakkında Vali Kaya’ya bilgiler sundu.
Vali Kaya daha sonra Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Yalova Şubesi'ni ziyaret etti. Dernek başkanı Erdoğan Yıldız ile görüşen Vali Kaya, ordumuzda görev yapan ve milletin güvenliği için çalışan emekli astsubaylara teşekkür etti. "Türk ordusu, milletimizin bağımsızlığı ve egemenliğinin en büyük güvencesidir" diyen Vali Kaya, kahraman ordumuzun milletin kalbindeki yerinin ayrı olduğunu vurguladı.

Her iki ziyarette de Vali Kaya, derneklerin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, devletin ve milletin, şehit ailelerine ve emekli astsubaylara olan desteğinin devam edeceğini ifade etti.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.