Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uzmanlar Koleji Yaz Okulu'nda fark yarattı

Uzmanlar Koleji, ilkokul ve ana sınıfı öğrencileri için özenle hazırlanan bir yaz okulu programı ile çocuklara hem eğlenceli hem de öğretici bir deneyim yaşattı.

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2024 04:16
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2024 15:17
Kaynak: Murat Can Aytemur
Uzmanlar Koleji Yaz Okulu'nda fark yarattı

Uzmanlar Koleji, bu yaz ilkokul ve ana sınıfı öğrencilerine yönelik düzenlediği yaz okulu programında büyük bir başarı elde etti. Özenle hazırlanan program, çocuklara hem eğlenceli hem de öğretici bir deneyim sundu. Yaz okulunda, çeşitli atölye çalışmaları, sanat ve spor aktiviteleri gibi zengin etkinlikler yer aldı.

Ayrıca, öğrencilerin sosyal becerilerini geliştirmelerine ve takım çalışması yeteneklerini artırmalarına yönelik grup oyunları ve projeler de düzenlendi. Uzmanlar Koleji'nin eğitim kadrosu, her yaş grubuna uygun içerikler sunarak çocukların ilgisini çekmeye devam ederken, öğrenciler de arkadaşlarıyla birlikte eğlenerek öğrenmenin tadını çıkarttı.

Uzmanlar Koleji'nin bu yılki yaz okulu programı, gelecekteki eğitim projeleri için de ilham verici bir model oluşturdu ve ebeveynler tarafından da büyük takdir topladı.

"Başarılar dileriz’’

Uzmanlar Koleji yetkilileri tarafından yaz okulları hakkında yapılan açıklamada, ‘’İki dönem olarak hazırladığımız Yaz Okulu Programı 23 Ağustos 2024 tarihinde sona ererken; öğrencilerimiz birçok aktivite, eğitici program ve okula hazırlık eğitimi aldı. Öğrenirken eğlenen öğrencilerimize yeni dönemde başarılar dileriz.’’ ifadelerine yer verildi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.