Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Yalova Belediyesi’ni ziyaret etti

Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti UGC Internatıonal Journalist Assocıation tarafından Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel' e hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu. Ziyarette, Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti UGC Genel Başkanı Ahmet Öz’e, Almanya Münih Temsilcisi Muzaffer Kaplan eşlik etti.

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2024 14:56
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2024 14:58
Kaynak: Murat Can Aytemur
Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Yalova Belediyesi’ni ziyaret etti

Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti (UGC), Yalova Belediyesi'ni ziyaret etti. Genel Başkan Ahmet Öz ve Almanya Münih Temsilcisi Muzaffer Kaplan, Belediye Başkanı Mehmet Gürel'e hayırlı olsun dileklerini iletti.

‘’Yeni görevinde başarılar dilerim’’

Dünya genelinde faaliyet gösteren Uluslararası Gazeteciler Cemiyetinin çalışmaları hakkında bilgi veren UGC Genel Başkanı Ahmet Öz “Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel' e yeni görevinde başarılar dilerim. Güzel bir ev sahipliğinden dolayı kendilerine çok teşekkür ederim.” Dedi.

‘’Yalovalılara en güzel hizmetleri vermek için çalışıyoruz’’

Yalova'ya güzel hizmetler vermek için ekibinle yoğun mesai harcadığını belirten Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel “Yakın bir zaman içerisinde Yalova Belediyesinin Çay Bahçesini hizmete geçirdik. Belediyemize ait çay bahçemizde self servis olarak bir bardak çayı 5 liradan halkımıza veriyoruz. Önümüzdeki haftalarda da dar gelirli vatandaşlarımıza yönelik Yalova Belediyesi Kent Lokantasını halkımızın hizmetine açacağız. Yalovalılara en güzel hizmetleri vermek için bir yığın çalışmalar yürütüyoruz. Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti tarafından gerçekleştirilen hayırlı olsun ziyaretinden çok memnun kaldım. Uluslararası Gazeteciler Cemiyetine çalışmalarında başarılar dilerim” ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.