Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Buluşmaları devam ediyor

Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Buluşmaları kapsamında gerçekleştirdiği okul ziyaretlerine devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2024 07:22
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2024 13:13
Kaynak: Murat Can Aytemur
Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Buluşmaları devam ediyor

Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında eğitim faaliyetlerini yerinde değerlendirmek ve çeşitli incelemelerde bulunmak üzere ilimizde yer alan okulları ziyaret etmeye devam ediyor. Müdür Akmeşe, son olarak Yalova Lisesini ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenler ile bir araya geldi. Okul yöneticilerinden okulda yürütülen eğitim-öğretim çalışmalarıyla ilgi bilgi alan Akmeşe devamında ise, “Öğretmenler Odası Buluşmaları” kapsamında öğretmenlerle bir araya gelerek çeşitli konular üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Toplantıda aynı zamanda da Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ile ilgili çalışmalar ele alındı. Akmeşe burada öğrencilerle sohbet etmeyi de ihmal etmedi ve öğrencilere eğitim-öğretim hayatlarında başarılar dileyerek, talep ve önerilerini dinledi. Yalova Lisesi öğrencileri de Müdür Akmeşe’ye gerçekleştirdiği ziyaret adına teşekkür etti.

Yalova Lisesi’nde görev yapmakta olan öğretmenlere, emek ve katkıları için teşekkür eden Akmeşe, başarı dilekleri ile birlikte ziyaretini sonlandırdı.

Gerçekleştirdiği Yalova Lisesi ziyareti sonrasında açıklamalarda bulunan Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe sözlerinde şu ifadelere yer verdi, ‘’Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında eğitim faaliyetlerini yerinde değerlendirmek üzere okullarımızı ziyaret etmeye devam ediyoruz.

Yalova Lisesini ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerimizle bir araya geldik. Okul yöneticilerinden okulda yürütülen eğitim- öğretim çalışmalarıyla ilgi bildi aldık. “Öğretmenler Odası Buluşmaları” kapsamında öğretmenlerimizle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunup; Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ile ilgili çalışmaları ele aldık. Kurum yönetici ve öğretmenlerimize başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmelerini diler; emek ve katkıları için teşekkür ederim.’’

Ziyaretlerin devam edeceği belirtilirken, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Yalova'daki okulların gelişimine katkı sağlamak için çeşitli projeler üzerinde çalışmayı sürdüreceklerini ifade etti.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.