Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TUFAG yeni binasının açılışını 40. yılında yapacak

Yalova Turizm Folklor Araştırma Geliştirme Gençlik ve Spor Kulübü Derneği'nin (TUFAG) yeni binası hızla yükselmeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda inşaatına başlanan bina ve çalışma salonu, tamamlanma aşamasına geldi

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2024 05:18
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2024 00:21
Kaynak: Murat Can Aytemur
TUFAG yeni binasının açılışını 40. yılında yapacak

TUFAG, yıllardır hayalini kurduğu kendisine ait hizmet binasına derneğin kuruluşunun 40’ncı yılında ulaşmayı hedefliyor. TUFAG Başkanı Aydın Altıparmak, dernek binası ve çalışma salonunun fotoğraflarını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak, açılışın 8 Ağustos 2024 tarihinde yapılacağını duyurdu.

Altıparmak, açıklamasında, “TUFAG binası ve çalışma salonu tamamlanma aşamasına geldi. Açılışını 8 Ağustos 2024 günü yapmayı planladığımız yeni binamız bitmek üzere. Neden 8 Ağustos 2024? Çünkü TUFAG bu tarihte kuruldu. 40. yaş günümüzde Yalova’ya ve Türk halkoyunlarına hizmet etmek için yaptığımız binayı hediye edelim dedik” ifadelerini kullandı.

TUFAG’ın 40. kuruluş yıl dönümünde açılacak olan yeni bina, derneğin faaliyetlerini daha modern ve geniş bir mekânda sürdürebilmesini sağlayacak. Başkan Altıparmak, yeni binanın Yalova’ya ve Türk halkoyunlarına büyük katkı sağlayacağını belirterek, "Bu binayı Yalova’ya armağan ediyoruz” dedi.

Aydın Altıparmak, açılış töreni için hazırlıkların sürdüğünü ve TUFAG’ın 40 yıllık geçmişine yakışır bir etkinlik planladıklarını ifade etti. Yeni binanın, derneğin misyonunu ve vizyonunu daha ileriye taşıyacağını vurgulayan Altıparmak, "Yalova halkı ve tüm folklor severleri açılışımıza davet ediyoruz. Bu özel günü hep birlikte kutlamak istiyoruz” dedi.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.