Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TUFAG’da bayrak değişimi

Yalova Turizm Folklor Araştırma Geliştirme Spor Kulübü'nde (TUFAG) bayrak değişimi yaşandı. 2020 yılından beri başkanlık görevini yürüten Aydın Altıparmak, görevi Berkay Tiryaki'ye devretti

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2024 11:28
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2024 11:30
Kaynak: YALOVA HAYAT
TUFAG’da bayrak değişimi

Yalova’da Türk halk danslarının yaygınlaştırılması ve ulusal ile uluslararası etkinliklerde başarılı bir şekilde temsil edilmesini amaçlayan TUFAG’da önemli bir görev değişimi gerçekleşti. 2020 yılından bu yana TUFAG Başkanlığı görevini yürüten Aydın Altıparmak, dört yıl süren başkanlık dönemini tamamlayarak, görevi Berkay Tiryaki'ye devretti.

Görev süresi boyunca dernek adına önemli başarılara imza attığını belirten Altıparmak, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, TUFAG’da başkanlık yapmanın hayatı boyunca onur duyacağı bir görev olduğunu ifade ederek açıklamasında şu sözlere yer verdi; “10 Eylül 2020’de büyük bir heyecanla devraldığım TUFAG Başkanlığı görevini, Berkay Tiryaki’ye devrediyorum. 40 yıllık TUFAG’da dört yıl başkanlık yapmış olmanın onurunu hayatım boyunca taşıyacağım. Yönetim kurulumuz ve vakfımızla birlikte önemli işler başardık.”

Altıparmak, 4 yıllık görev süresinde TUFAG için birçok projeye imza attıklarını ve derneğin 850 metrekare kapalı alana sahip, maliyeti 400 bin doları aşan bir tesis kazandırdıklarını belirtti. Ayrıca, TUFAG’ın Türkiye genelinde önemli başarılar elde ettiğini ve uluslararası festivallerde Türkiye'yi başarıyla temsil ettiğini vurguladı. Altıparmak, derneğe ve kendisine destek olan herkese teşekkür ederken, bundan sonra da derneğin bir vakıf üyesi olarak destek vermeye devam edeceğini söyledi.

Yeni Başkan Berkay Tiryaki ise görevi devralmaktan büyük onur duyduğunu ifade ederek, TUFAG'ı daha ileriye taşımak için çalışacaklarını belirtti.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.