Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tozlu Yaka Oyuncuları Karakterleri(Tüm Oyuncular)

Tozlu yaka oyuncu kadrosu açıklandı. Tozlu Yaka oyuncu kadrosu Burak Dakak ve Nilsu Berfin Aktaş gibi birçok genç oyuncudan oluşuyor. Yönetmen koltuğunda Semih Bağcı bulunuyor. Yapımcısı ise NTC Medya olmakta. Dizi zengin ve fakir öğrencilerin çok etkileyici ve değişen hikayelerini anlatıyor.

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2023 13:24
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2023 13:27
Kaynak: Öznur Yıldız
https://www.yalovahayat.com/
Tozlu Yaka Oyuncuları Karakterleri(Tüm Oyuncular)

Tozlu yaka oyuncuları belirlendi. Tozluyaka oyuncuları karakterleri ile adından söz ettiriyor. 27 Haziranda başlayan ve izleyicilerinin dikkatini çekmeyi başardı. Fox TV de yayınlanan diziyi genç yaşlı her yaştan insan izleyebilir. Başarısına bu şekilde devam ederse yeni sezonda da ekranlarda olacak. Tozlu yaka oyuncuları isimleri aşağıdaki gibi tek tek açıklanmıştır. Oyuncu kadrosu ile ilgili tüm detaylar ve oyuncular aşağıdaki gibidir.

Tozlu Yaka Oyuncuları

tozlu yaka ali

Tozlu Yaka Ali kimdir, gerçek adı nedir?

Tozlu yaka oyuncuları arasında olan ve gerçek adı Kaan Miraç Sezen. İlk dizi oyunculuğu deneyimi Tozlu Yaka olacak. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar bölümünde okudu. TED koleji mezunu Kaan Miraç Sezen Televi Menajerliğinde oyuncusu olmakta.

Kaan Miraç Sezen Ali karakterine can verecek. Mahalle dizisinde Ali o mahallenin gençlerinden biridir. Annesi Deryadır. Ders çalışmayan bir öğrencidir, fakat çok zekidir. Babası yoktur. Bu yüzden arkadaşlarına ve annesine aşırı bağlı bir çocuktur. En yakın arkadaşı Vefa ölecek ve onun katillerini bulmaya çalışacak. Bu olaydan en çok Ali etkilenecektir. Deli dolu bir karaktere sahip olan Ali Cemre karakterine ilk görüşte aşık oloacak.

tozlu yaka sinan

Tozlu Yaka Sinan kimdir, gerçek adı nedir?

Gerçek adı Can Bartu Aslan. Can Bartu daha önce Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz dizisinde de rol aldı. Ayrıca Hakim dizisinde de oynadı. 2000 yılı İstanbul doğumludur. Tozlu Yaka oyuncuları içinde yer alacak ve ilk kez bir erkek başrol oyuncusu olacaktır.

Yakın arkadaşı olan Sinan’ın lakabı ise Arap’tır. Göz rengi mavidir u yüzden ona maviş de derler fakat maviş denmesinden nefret ediyor. Korkuları olmayan, vurdumduymaz ve çok sevecen bir çocuktur. Yakın arkadaşı olan Aliyi canını verecek kadar çok sever. Sevdiği tüm insanlara bağlıdır. Babası çalgıcı Vedat’tır. Ayrıca dizide bir de abisi vardır.

tozlu yaka zeynep

Tozlu Yaka Zeynep kimdir, gerçek adı nedir?

Gerçek adı Serra Pirinç. Adını Tozlu Yaka kadrosuna yazdıran Serra Pirinç 26 yaşındadır. Oynadığı diziler arasında Vuslat, Bizim Hikâye ve son olarak Kâğıt Ev bulunuyor. Serra Pirinç boyu 1.68 kilosu 50 olmakta.

Tozlu yaka grubunun tek kız üyesi Zeynep olmakta. Grupta erkeklerin içinde durmaktan erkeğe benzemiştir. Fakat çok güzel bir genç kızdır. Güzelliğinin farkında değildir. Aliyi çok sever ve bu aşka dönüşmüştür. Yakın arkadaşları Sinan ise bunun farkındadır.

tozlu yaka vefa

Tozlu Yaka Vefa kimdir, gerçek adı nedir?

Gerçek adı Durukan Çelikkaya. 1999 doğumlu olan oyuncu 24 yaşındadır. Bundan önceki oyunculuk kariyeri Dedemin İnsanları filmi ile başladı. Bu filmde çocuk oyuncu oldu. İlkkez genç ve yakışıklı bir oyuncu olarak Tozlu Yaka dizisinde oynayacak.

Aliye kardeşi kadar yakın olan bir dosttur. Özel bir okula burs ile girmiş çok başarılı bir öğrencidir. Hayatında babasından başka kimsesi yoktur. Annesi ölmüştür. Babası ise Alzheimer hastası olmakta. Vefa ise okulundan Hazal denen bir kıza aşık. Hazal’a aşkını ilan edecekken Berk ile ilişkisi olduğunu görür ve okulun en üst katından aşağı itilir.

tozlu yaka berk

Tozlu Yaka Berk kimdir, gerçek adı nedir?

Gerçek adı Ulvi Kahyaoğlu. Benim Adım Melek dizisinde oynadı. Burada Kerem karakterine can vermiştir. Dokuz Eylül Üniversitesi mezunudur. Menajerlik oyuncularından en iyisi de denebilir. 1995 doğumlu ve 28 yaşındadır.

Berk Tozlu Yaka dizisinde okulun sahibi olan Kenan karakterinin oğludur. Baba oğul huy bakımından çok benzer. Güçsüz insanları sevmez. Güçsüz insanları yok etme gibi bir eğilime sahiptir. Kolejin lideri de diyebiliriz. Cemre ile sevilidir, fakat kıymetini bilmemektedir. Babasını da hiç sevmez.

tozlu yaka cemre

Tozlu Yaka Cemre kimdir, gerçek adı nedir?

Gerçek adı Ecem Çalhan. Daha önce Kuzey Yıldızı dizisinde oynadı. Kamer karakterine hayat verdi. Ecen şimdilerde ise Tozlu Yaka dizisinin başrol oyuncuları arasında. 1996 doğumlu olan Cemre 27 yaşında. 1.72 boyunda ve 52 kilo ağırlığındadır. Demirel Üniversitesi oyunculuk mezunudur. Latin dans ve şan eğitimi de almıştır.

Berk ile sevgilidir. Fakat Berki gerçek manada sevmez. Ali’yi tanıdıkça ona aşık olacaktır. Berkin zıttı bir karakterdedir. Merhametli ve adaletlidir. Cemrenin annesi ise tam tersi insanlar olmakta. Maddi bakımdan kızlarından aşağı olan kişilerle arkadaş olmasını istemezler.

tozlu yaka hazal

Tozlu Yaka Hazal kimdir, gerçek adı nedir?

Gerçek adı Çağla Şimşek. Tozlu yaka oyuncusu oldu. Elkızı ve Kardeşlerim gibi dizilerde yer almıştır. 2002 doğumlu olan oyuncu 21 yaşında. İsmini Küçük gelin dizisinde duyurdu. Elif dizisinde ise Reyhan rolünü almış. Amerikan vatandaşı olmak için ise sahte evlilik yatı. Berke âşıktır. Kolej de okumaktadır. Ayrıca kolejde kimse onun burslu olduğunu bilmez. Ali vefa Hazal’a âşık fakat Hazal güç peşinde. Cemrenin yakın arkadaşıdır ve Cemreyi Berkten ayırmaya çalışır. Çok zeki bir kız olan Hazal Savaş’ın galibi olur.

tozlu yaka ege

Tozlu Yaka Ege kimdir, gerçek adı nedir?

Gerçek adı Özgür Daniel Foster. 1997 doğumlu genç 26 yaşındadır. 1.85 boyunda olan yakışıklı oyuncu daha önce Tek Yürek dizisinde adından söz ettirmiştir.

Berk ile çok yakın arkadaştır. Yalnızlık korkusu olduğu için Berk’e yakın durur. Berk’in her dediğini yapar.

tozlu yaka çağrı

Tozlu Yaka Çağrı kimdir, gerçek adı nedir?

Gerçek adı Ahmet Haktan Zavlak. En son Yasak Elma dizisinde rol aldı. Şimdi ise Tozlu Yaka oyuncusu olacak. 2001 İstanbul doğumludur. 1.78 boyunda 65 kilo olan oyuncu yakışıklılığı ile genç kızların ilgisini çekmeye başladı. Daha önce Bir Aile dizisinde de oynamıştır.

Çağrı karakterine can verecektir. Önder hocanın oğludur. Ergenliği zirvesinde yaşıyor. Babasının her zaman haklı olduğunu bilir fakat her zaman istediğini yapar.

tozlu yaka mavi

Tozlu Yaka Mavi kimdir, gerçek adı nedir?

Gerçek adı Sude Zülal Güler. Tozlu Yaka yeni oyuncusudur. 2001 yılında Makedonya da dünyaya gelmiştir. Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan dizisinde tanındı. İsimsizler ve Mayıs Kraliçesi dizilerinde de oynamıştır.

Kolejin eski öğrencilerindendir. Cemre’nin psikolojisi bozulduğu için bir dönemde Mavi’yi itmiş ve Mavi çok zor zamanlardan geçmiştir. İlerleyen bölümlerde Mavi Ali’ye âşık olacaktır.

tozlu yaka önder

Tozlu Yaka Önder kimdir, gerçek adı nedir?

Gerçek adı Tayanç Ayaydın. 7 ağustos 1979 doğumlu olan yakışıklı oyuncu İstanbul doğumludur. Mimar Sinan Tiyatro bölümünde okumuştur. İlk tanındığı dizi ise Aliye’dir. Ardından Sakarya Fırat dizisinde ve Hayat şarkısı, Kırgın Çiçekler gibi dizilerde kendini göstermiştir. Eşi öğretmendir.

Önder karakteri okulda öğretmenlik yapmakta. Futbol koçudur. En saygın ve sevilen öğretmendir. Adil oluşu ve kişiliği ile tüm okulun gıpta ile baktığı bir öğretmendir. Çapraz bağlarını kopardığı için futbol da çok iyi olmasına rağmen ilerleme gösteremez. Eşini bir kazada kaybeden önder Derya da aşkı tekrar tadacak.

tozlu yaka nesrin

Tozlu Yaka Nesrin kimdir, gerçek adı nedir?

Gerçek adı Begüm Birgören. Son zamanlarda Son nefesime kadar, uzak şehrin masalı, vurgun gibi dizilerde boy gösterdi. 1982 doğumlu 43 yaşındaki oyuncu yaşını göstermeyen güzellerden. Tozlu yaka dizisinde Önder karakterinin eski eşine hayat veriyor. Okulda öğretmen olan Nesrin Çağrı’nın annesidir.

tozlu yaka ferdi

Tozlu Yaka Ferdi Gerçek adı (Egemen Mustafa Almacı)

Elbet Bir Gün dizisinde Ahmet karakterini canlandıran ve daha sonra Enes Batur'un Hayal mi Gerçek mi filminde de rol alan Egemen Mustafa Almacı, Tozlu Yaka dizisinde de oyuncu olarak yer almaktadır. Egemen Mustafa Almacı, 2004 doğumlu ve şu anda 18 yaşındadır.

Ferdi, mahalledeki önemli bir figürdür ve Ali'nin sağ kolu olarak tanınır. Ali, birçok işini Ferdi'ye yaptırmaktadır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.