Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Teşvikiye’de çift etkinlik gerçekleştirilecek

Teşvikiye Belediyesi, 24 Temmuz 2024 Çarşamba günü saat 20.00’de düzenleyeceği iki önemli etkinlikle vatandaşlarını kültürel ve sağlık alanında bilgilendirmeye devam ediyor

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2024 03:50
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2024 03:50
Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi
https://www.yalovahayat.com/
Teşvikiye’de çift etkinlik gerçekleştirilecek

Teşvikiye Belediyesi, vatandaşların kültürel ve sanatsal etkinliklerin yanı sıra sağlık alanında da bilgi sahibi olmalarını amaçlayan etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, 24 Temmuz Çarşamba günü saat 20.00’de belediyenin sosyal tesislerinde iki önemli etkinlik gerçekleştirilecek.

Ünlü Sağlıklı Beslenme ve Diyet Uzmanı Ersin Özdemir, “Doğru Bildiğimiz Yanlışlar” başlıklı söyleşisi ile sağlıklı beslenme konusundaki yanlış inanışları, çocukları ve yetişkinlerin korunması gereken gıda tehlikelerini ve sağlıklı yaşamın tüyolarını paylaşacak. Tüm halkın davetli olduğu bu etkinlik, sağlıklı bir yaşam sürdürmek isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Söyleşi sonrası ise çocukları sevindirecek bir etkinlik gerçekleştirilecek. Televizyonlardan “Çaycı Hüseyin” olarak tanınan Alparslan Özmol ve ekibi, “Haylaz İbişin Maceraları” adlı tiyatro oyununu beldedeki çocuklar için sahneleyecek. Çocuklar için eğlenceli ve öğretici olacak bu tiyatro gösterisi, aileler ve çocuklar için ücretsiz olarak sunulacak.

Teşvikiye Belediye Başkanı Mustafa Nurten, etkinliklere tüm vatandaşları davet ederek, “Belediyemiz tarafından düzenlenen bu anlamlı etkinliklere katılımınız bizler için çok önemli. Sağlıklı yaşam konusunda bilinçlenmek ve çocuklarımızı eğlenceli bir etkinlikle buluşturmak için herkesi bekliyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.