Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Termal’de Hayat Boyu Öğrenme Festivali yapıldı

Termal Halk Eğitimi Merkezi, 1-7 Haziran Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında sergi ve çocuk oyunlarını içeren festival düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2024 16:43
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2024 16:43
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Termal’de Hayat Boyu Öğrenme Festivali yapıldı

Termal Üvezpınar İlkokulunda Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında Giyim Teknoloji Ürünleri ve El Sanatları yılsonu sergisi ve çocuk şenliği düzenlendi. Serginin açılışını: Termal Kaymakamı Faruk Doğru, Termal Belediye Başkanı Hüseyin Sinan Acar, Termal Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özel ve Çınarcık Milli Eğitim Müdürü Nedim Karabacak gerçekleştirdi.

El Sanatları ve Giyim Teknolojileri kursunda eğitim alan kursiyerlerin ebru, çini, nakış, iğne oyası, Çınarcık İşi ve giyim ürünleri sergilendi. Eser sahibi kursiyerler, stantları gezen protokole kursta aldıkları eğitim ve üretim süreçleri hakkında bilgi verdi. Sergini ardından Üvezpınar İlkokulu öğrencileri halk oyunları, spor, modern dans ve müzik alanlarında hazırladıkları gösterileri sundu.

Programın sonunda kursiyerlere sertifika takdim eden ilçe protokolü, performanslarıyla göz dolduran öğrencilere de çeşitli hediyeler verdi.

Serap Polat 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.