Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TEMA’dan sonbahar kampı

TEMA Yalova İl Temsilciliği, sonbahar kampını TİGEM'de düzenleyerek doğaseverleri bir araya getirdi. TEMA Vakfı Yalova İl Temsilciliği, her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği sonbahar kampını bu yıl Yalova Belediyesi’nin desteğiyle TİGEM'de organize etti

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2024 04:32
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2024 15:22
Kaynak: Murat Can Aytemur
TEMA’dan sonbahar kampı

Yapılan etkinliğe, TEMA gönüllülerinin yanı sıra İstanbul'dan gelen karavancılar da katıldı. Kamp süresince doğa ile iç içe keyifli vakit geçiren katılımcılar, cumartesi günü Türkiye'nin tek ve Avrupa'nın en büyük Bonsai Müzesi ile ünlü Karaca Arboretum'unu gezme fırsatı buldular. TEMA gönüllüleri, doğanın tadını çıkarırken aynı zamanda çevre bilincini pekiştirdiler.

“Doğaya dönmek hepimize iyi geldi”

TEMA Yalova İl Temsilcisi Arzu Demir, kampın çok verimli geçtiğini ifade ederek, "Doğayla baş başa kaldığımız bu etkinlik, hem doğa sevgimizi pekiştirdi hem de çevre bilinci oluşturdu. TEMA gönüllüleri olarak doğaya katkı sağlamak ve çevreyi korumak adına düzenlediğimiz bu kamp, katılımcılara hem eğlenceli hem de öğretici bir hafta sonu sundu. Önümüzdeki yıllarda da bu etkinliği devam ettireceğiz" dedi.

Katılımcılar, TEMA Yalova İl Temsilciliği'ne bu güzel organizasyon için teşekkür ederek, bir sonraki kampı sabırsızlıkla beklediklerini dile getirdiler.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.