Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tavşanlı Zabıtası zincir marketleri denetledi

Tavşanlı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri beldedeki zincir marketlerde denetimler gerçekleştirdiler. Ekipler fiyat etiketi ve kasa çıkış fiyatlarını da denetlediler

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2024 03:47
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2024 03:47
Kaynak: M. Tunç Tanrıverdi
https://www.yalovahayat.com/
Tavşanlı Zabıtası zincir marketleri denetledi

Son günlerde gündeme de sıkça gelen zincir marketlerin etiket ve kasa çıkış fiyatlarının uyuşmaması konusu Tavşanlı Belediyesi’ni de harekete geçirdi. Tavşanlı Belediyesi Zabıtası vatandaşların mağduriyetinin önüne geçmek adına beldedeki zincir marketlerde denetimler gerçekleştirdiler.

Ürünlerin sağlıklı bir ortamda satılıp satılmadığından son kullanma tarihlerine kadar her konuyu titizlikle denetleyen Tavşanlı Zabıtası ekipleri, ürünlerin etiket fiyatları ile kasa çıkış fiyatlarını da kıyasladılar. Halkın mağdur edilmesine izin vermeyeceklerini ifade eden Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar, “Son günlerde sıkça karşımıza gelen zincir marketlerin etiket ve kasa çıkış fiyatlarındaki farklılıklar hem vatandaşların mağdur olmasına neden oluyor hem de toplumdan ciddi şekilde tepki görüyor. Bu tip olayların yaşanmasının önüne geçmek adına beldemizdeki zincir marketlerin şubelerini titizlikte denetleyerek raf etiketi ve kasa çıkış fiyatını denetledik. Bundan sonra da bu tip denetimleri gerçekleştirerek vatandaşlarımızın mağdur edilmesini engelleyeceğiz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.