Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şubat ayı hangi burç? Şubat ayı burç yorumları 2024?

Şubat ayına sayılı günler kala burç yorumları merak edilmeye başlandı. Arama motorlarında Şubat ayının hangi burç olduğu sorusu karşımıza çıkıyor. Şubat ayında burçları neler bekliyor, hangi bur. İçin hangi gelişmeler yaşanacak gibi konular oldukça merak ediliyor. Şubat ayının burcunun özellikleri ve analizi de en çok merak edilenler arasında. Ocak ayının bitmesine sayılı günler kala yeni yılın ilk ayından umduğunu bulamayan burçlar bu kez hedefini Şubat ayına çevirdi. Şubat ayında burçları nelerin beklediği oldukça merak ediliyor. Peki, Şubat ayı hangi burç? Şubat ayı burç yorumları 2024? İşte merak edilen soruların cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2024 13:56
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2024 13:56
Kaynak: Hilal Baldemir
Şubat ayı hangi burç? Şubat ayı burç yorumları 2024?

Ocak ayı bitmek üzereyken astrolojiye merak duyanlar Şubat ayında burçları nelerin beklediğini araştırmaya başladı. Astrologlar sık sık burçlarla ilgili belli dönemlerde yaşanacak şeyler hakkında yorumlar yaparlar. Burçlara önem veren ve bu yorumları dikkate alan kişiler sık sık burç yorumlarına bakarak bunlardan çıkarımlar yaparlar. Yeni yılın başlamasıyla Ocak ayından beklediğini bulamayanlar bu kez Şubat ayında burçlarını nelerin beklediğini merak ediyor. Peki, Şubat ayı hangi burç? Şubat ayı burç yorumları 2024? İşte merak edilen soruların cevabı…

şubat ayında hangi burç vardır

Şubat ayı hangi burç?

Burçlar art arda iki ayın 20-21 tarihleri arasında değişir ve her ayı içerisinde iki farklı burç denk gelir. Şubat ayı ise yine iki burcu kapsar bu burçlar, Kova ve Balık’tır. Kova burcu (21 Ocak - 19 Şubat) tarihleri arasını kapsar. Balık burcu ise (20 Şubat - 20 Mart) arasında doğanları kapsar.

Kova burcu olan kişiler, özgürlükçü, yüksek özgüvene sahip, insancıl ve her koşulda irade sahibi kişilerdir. Balık burcu ise herkesin bildiği gibi duygusal, insanlarla empati kurabilen, sezgisel ve insancıldır. Bu iki burcun genel özellikleri temelde bunlardır. Fakat kadınlarda ve erkeklerde bu özellikler değişkenlik gösterirken herkes içinde geçerli olmaz.

Şubat ayı burç yorumları 2024?      

koç burcu şubat         

Koç burcu (21 Mart - 19 Nisan)

Koç burcu Şubat ayında finans konularında daha aktif olacak ve hedeflerinde, ilgilerinde değişiklik yapacak. İlişkilerini gözden geçirecek Koç burçları aksayan yönlerini açığa çıkaracak. Ayrıca Koç burçları şubat ayında kariyerlerinde olumlu pozisyonlar içerisinde olacak.

boğa burcu şubat

Boğa burcu (20 Nisan – 20 Mayıs)

Boğa burçları için Şubat ayı ilişkilerinde romantizm yaşayacakları bir ay olacak. Boğa burçları için iş ve aşk arasında dengeyi korumak zor olabilir ancak sürekli yüksek tempoda yaşamak da imkansız. Öte yandan Şubat ayında Boğa burçları güçlü gruplar içinde olma arzusu ile arkadaşlarıyla bütünleşmeyi sağlayacak işler peşinde olacak.

ikizler burcu şubat

İkizler burcu (21 Mayıs - 20 Haziran)

İkizler burcu için Şubat ayı gerilimli bir dönemi işaret ediyor. İkizler burcu Şubat ayında kişisel hayatta yaşanan zorlukların yanı sıra finansal zorluklar da yaşayacak. İkizler burcu bu ay harcamaları dikkatlice kontrol etmek zorunda kalacak, bu da aile içi ilişkileri karmaşıklaştırabilir.

yengeç burcu şubat

Yengeç burcu (21 Haziran - 22 Temmuz)

Yengeç burcunda Şubat ayı kariyer ve ideallere ilişkin isteklerin harekete geçeceği bir ay olacak. Yengeç burçları duygusal olarak taleplerinin yüksek olduğu bir aya giriş yapıyor. Aile içinde, Yengeç burçları sevdiklerinin günlük endişelerinde huzur bulacakları bir ay yaşayacaklar.

aslan burcu şubat

Aslan burcu (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Şubat ayı Aslan burcu için şanslarla dolu bir ay olacak. Aslan burcu için kişisel bağlantıları kurma ve yeteneklerinin ufuklarını genişletme zamanı gelmiş görünüyor. Şubat ayı Aslan burcu için aileyle geçirilen zamanın paha biçilemez bir hediye olacağını gösteriyor.

başak burcu şubat

Başak burcu (23 Ağustos - 22 Eylül)

Başak burcu için Şubat ayı sakinliğin hakim olduğu bir ay olacak. Başak burçları Şubat ayında her şeyi kontrol etme arzusunu bir kenara bırakarak kendi yolunda gelişmesine izin verirse, endişe etmek için bir nedenleri olmayacak. 24 Şubat 2024'te Başak burcunda yaşanacak Dolunay birçok yeni fırsat getirecek, ancak bunun ciddiye alınması gerekiyor.

trazi burcu şubat

Terazi Burcu (23 Eylül - 22 Ekim)

Terazi burcu için Şubat ayı yoğun bir çalışma temposu olduğunu gösteriyor. Terazi için şimdi bilincini dönüştürme zamanı ve zararlı tutum ve düşüncelerden arınma zamanı. Meditasyon uygulamaları gerçekten bu konuda yardımcı olacaktır. Terazi burcunda Şubat'ın ilk günlerindeki olumlu atmosfer yeni başarılar elde etmeyi sağlayacak.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.