Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Subaşı’da Kadınlar Matinesi coşkusu yaşandı

CHP Subaşı Belediye Başkan Adayı Turan Canbay’ın ev sahipliğinde düzenlenen Kadınlar Matinesi Subaşı halkının yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2024 04:57
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2024 04:57
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Subaşı’da Kadınlar Matinesi coşkusu yaşandı

Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kapı kapı gezip kadınlara çiçek dağıtarak geçiren Subaşı Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Aday Turan Canbay, düzenlediği Kadınlar Matinesi ile belde sakinlerini mutlu etti.Subaşı’nda düzenlenen Kadınlar Matinesinde sahne alan Orkestra Eylem’in coşkulu şarkılarıyla renkli anlar yaşandı.Sevilen sanatçılar Orkestra Eylem’in sahne aldığı etkinlik kadınlardan yoğun ilgi gördü.

Canbay, “Kadınlarla çok daha güçlü ve huzurluyuz”

Etkinliğe katılan kadınlara çeşitli ikramların yapıldığı programa katılan CHP Subaşı Belediye Başkan Adayı Turan Canbay 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı.Kadının güçlenmesi için her alanda destek olacaklarını ifade eden Başkan Adayı Canbay “Hayatımda emek vermeyen bir kadın tanımadım.  Kadın olmazsa emin olun hiçbir şeyin kıymeti olmaz. Kadınlarla çok daha güçlü ve huzurluyuz. Bir arada olunca bir olmanın gücünü görüyorum.” dedi.

“Dünyayı kadınlar değiştiriyor”

CHP Subaşı Belde Kadın Kolları Başkanı Fatma Kesman düzenlenen geceye katılan Subaşı’nın kıymetli kadınlarına teşekkür ederek; “Bu akşam yine hepiniz buradasınız, bizleri yalnız bırakmadınız. Hepiniz tekrar hoş geldiniz. İyi ki varsınız İyi ki sizleri tanımışım.Sizlere şöyle bakıyorum da bütün simalarını tanıyorum. Hepinizi tanıyorum. Kiminize abla olmuşumdur, kiminize kardeş olmuşumdur, kiminize evlat olmuşumdur.Hepinizi buradan selamlıyorum. İyi ki geldiniz. Sevgili kadınlar Dünya Emekçi Kadınlar Günümüz kutlu olsun. Şunu bilmenizi istiyorum ki biz kadınlar bir araya gelirsek her şeyi başarırız. Dünyayı kadınlar değiştiriyor.” Şeklinde konuştu.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.