Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Subaşı Belediyesi çalışmalarını büyük bir hızla sürdürüyor

Subaşı Belediyesi, geçtiğimiz günlerde beldede ara verilmeden yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme paylaşımında bulunmaya devam ederek yapılan faaliyetleri sosyal medya hesabından vatandaşlar ile paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2024 07:52
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2024 07:52
Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi
Subaşı Belediyesi çalışmalarını büyük bir hızla sürdürüyor

Subaşı Belediyesi ekipleri, belde genelinde çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor; yapılan çalışmalar ile belde genelinde hem gereken düzen sağlanıyor hem de vatandaşlara katkı sağlanıyor.

Subaşı Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan çalışmalarda: Atık su kolektör hatlarındaki ve kanalizasyonlardaki periyodik bakım, onarım ve temizlik çalışmaları devam ederek mahallelerde bulunan kolektörlerde; tuvaletlere atılan saç, tuvalet kağıdı, ıslak mendil vb. atıkların sebep olduğu üstüpü çıkarıldı. Belediye ekipleri bu atıkların tuvalet giderlerine atılmamasını önemle rica etti.

Subaşı genelinde periyodik aralıklarla sivrisinek ilaçlama çalışmalarına devam edildi. Yeşil alanlarda, cadde ve sokaklarda ot biçme ve temizlik çalışmaları da sürdürüldü. Patili sokak hayvanları için yerleştirilen mama istasyonlarını düzenli olarak dolduran ekipler aynı zamanda Esentepe Piknik Alanında vatandaşların keyifle vakit geçirebileceği yeni çardakları belde halkının kullanımına sundu. Ardından belediye ekipleri 99. Sokak ve 101. Sokaktaki kanalizasyon baca yükseltme-temizlik çalışmalarını tamamlayarak, su arızalarına ivedilikle müdahale ettiler.

Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, yapılan faaliyetleri yerinde inceleyerek detaylı bilgi aldı ve önümüzdeki zaman içerisinde belde de vatandaşın faydasına olacak şekilde neler yapılabileceği ile ilgili, ekipler ile fikir alışverişinde bulundu. Subaşılı vatandaşlar ise beldede gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, belediye ekiplerine ve Başkan Canbay’a teşekkürlerini ilettiler.

M. Tunç Tanrıverdi

Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.