Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Subaşı Belediye Başkanı Canbay, Altın’a ‘hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirdi

Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, Yalova İl Jandarma Komutanlığı görevine atanan Jandarma Albay Ercan Altın’ı makamında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2024 03:54
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2024 15:05
Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi
Subaşı Belediye Başkanı Canbay, Altın’a ‘hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirdi

Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, Yalova İl Jandarma Komutanlığı’na atanan Jandarma Albay Ercan Altın’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Başkan Canbay’ı İl Jandarma Komutanlığı makamında karşılayan Jandarma Albay Ercan Altın, ziyaretten duymuş olduğu memnuniyeti dile getirdi. Yalova’da bulunmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Altın, şehirde huzur ve güven ortamının tesis edilmesi için var gücüyle çalışacağını söyledi. Yalova İl Jandarma Komutanı Ercan Altın ve Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay bir süre daha istişarede bulundular.

Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay gerçekleştirdiği ziyaretten memnun kaldığını ifade ederek, “Yalova İl Jandarma Komutanlığı'na atanan, Jandarma Albay Ercan Altın'ı ziyaret ederek görevinde başarılar diledim. Komutanımıza Yalova'mıza hoş geldin diyor, misafirperverlikleri için de teşekkür ediyorum. Güvenliğimiz ve huzurumuz için 7/24 görevinin başında olan tüm kahramanlarımıza şükranlarımızı sunuyorum” diye konuştu.

M. Tunç Tanrıverdi

Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.