Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Soyer ve Balkaya ailelerinin mutlu günü siyaset dünyasını buluşturdu

Numan Soyer ve Elif Soyer'in kızları Hatice Soyer ile Nizamettin Balkaya ve Halime Balkaya'nın oğulları Kenan Balkaya’nın nişan töreni siyasetçileri ve bürokratları bir araya getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2024 12:35
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2024 12:35
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Soyer ve Balkaya ailelerinin mutlu günü siyaset dünyasını buluşturdu

Önceki dönem Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer ve Elif Soyer'in kızları Hatice Soyer ile Çınarcık Belediye Meclis Üyesi Nizamettin Balkaya ve Halime Balkaya'nın oğulları Kenan Balkaya, La Luz Event'de düzenlenen nişan töreniyle evlilik yolundaki ilk adımlarını attılar. AK parti Teşkilatı başta olmak üzere siyasetçileri ve bürokratları bir araya getiren nişan merasimini 2 bin kişi katıldı

Törene; AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, Çınarcık Kaymakamı Cemil Aksak, AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü, Termal Belediye Başkanı Sinan Acar, Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel, Teşvikiye Belediye Başkanı Mustafa Nurten, AK Parti Çınarcık İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, MHP Çınarcık İlçe Başkanı Mert Yılmaz, kurum müdürleri, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, dernek başkanları ve iş insanları katıldı.

Mutluluklarını pasta kesimiyle kutlayan Hatice Soyer ve Kenan Balkaya çifti, ardından takı töreninde tebrikleri kabul etti.

Numan Soyer ve Elif Soyer ile Nizamettin Balkaya ve Halime Balkaya çifti, gece boyunca davetlilerle yakından ilgilendi.

Davetlilerin gece boyunca müzik ziyafeti eşliğinde oyunlar oynayarak, doyasıya eğlendiği nişan töreni, renkli anlara sahne oldu.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.