Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sosyete Pazarı’nda yaz hareketliliği devam ediyor

Çiftlikköy ilçesinde her Pazartesi günü faaliyet gösteren ve Yalova halkının akın ettiği Sosyete Pazarı, bu hafta da yazlık ürün satışıyla dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2024 07:43
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2024 13:37
Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi
Sosyete Pazarı’nda yaz hareketliliği devam ediyor


Sıcaklıkların devam etmesiyle birlikte tatilcilerin tercih ettiği Yalova’da, alışveriş merkezleri ve sahillerin yanı sıra Sosyete Pazarı da cazibesini korumaya devam ediyor. Havaların sıcak gitmesiyle beraber ziyaretçi sayısında da artışın yaşandığı pazar, yazlık ürün satışlarıyla tezgahlara olan ilgiyi artırdı.

Sosyete Pazarı’nda yaz hareketliliği devam ediyor

Kalabalığın olması esnafa yaradı

Bu hafta da önemli bir gün olmamasına rağmen kalabalığın hakim olduğu Sosyete Pazarı’nda yazlık kıyafetlere olan ilgi fazla oldu. Özellikle kadınların yoğun ilgi gösterdiği pazarda ürünleri incelemek isteyen vatandaşlar birbiriyle yarıştı. Yazlık ürünlerin büyük bir oranda satıldığı pazarda kalabalığın olması dikkat çekerken, esnaflar tezgahlara olan ilgiden dolayı memnun olduklarını ifade ettiler.

Sosyete Pazarı’

Sadece Çiftlikköy sakinlerinin değil Merkez, Çınarcık ve Altınova olmak üzere diğer ilçelerden de servisle pazara gelen vatandaşların, Sosyete Pazarı’nı ekonomik ve kaliteli ürünler nedeniyle tercih ettiği gözlemlendi. Sıklıkla ince kumaşlardan uzun elbiselerin beğeni gördüğü pazarda bu hafta da en çok satılan kıyafetler yazlık keten ile gömlek ve pantolonlar oldu.

Aksesuarlar bu hafta da dikkat çekti

Fiyatı 250 ile 400 TL arasında değişiklik gösteren çeşit çeşit pantolonlar ve desenleriyle dikkat çeken uzun elbiseler 400-500 TL’lik fiyatıyla kadın müşterilerden ilgi görmeye devam etti. 50 TL’den başlayarak 200 TL’ye kadar çıkan tişörtler ve taytlar da kadın müşterilerin tercih ettiği ürünler arasında yerini aldı. 50 TL’den başlayarak satılan çeyizlik ve mutfak eşyalarına da gösterilen ilginin fazla olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Altın fiyatlarının inişli çıkışlı olmasından sonra aksesuarların da ilgi çektiği pazarda fiyatların 300-800 TL arasında değişkenlik göstermesi dikkatlerden kaçmadı. 150 TL’den başlayıp 300 TL’ye kadar yükselen rengarenk kadın ve erkek şapkaları bu hafta çok satan ürünler arasında oldu. Erkekler ise genelde fiyatı 150 TL ile 500 TL arasında satışa sunulan çeşitli tişörtlere yöneldi. 3 adet iç çamaşırının 100 TL’ye, 5 adet çorabın da 50 TL’ye satıldığı görüldü.

M. Tunç Tanrıverdi

Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.