Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sosyal Güvenlik Haftası’nda Yalova’da çelenk töreni düzenlendi

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Yalova İl Müdürü Mehmet Salih Aydın ve kurum personelleri, Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla, Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2024 14:37
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2024 14:37
Kaynak: Murat Can Aytemur
Sosyal Güvenlik Haftası’nda Yalova’da çelenk töreni düzenlendi

Sosyal Güvenlik Haftası, Türkiye'de sosyal güvenlik bilincinin ve öneminin vurgulandığı bir hafta olarak her yıl 16 Mayıs tarihinde kutlanmaktadır. Sosyal Güvenlik Haftası toplumda sosyal güvenlik sisteminin sağladığı hak ve hizmetlerin önemini vurgulamak adına önemli bir fırsat olarak görülmektedir. SGK Yalova İl Müdürlüğü de bu kapsamda anlamlı bir etkinlik gerçekleştirerek, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda bir araya geldi.

Gerçekleştirilen kutlama etkinliğinde ilk olarak SGK Yalova İl Müdürü Mehmet Salih Aydın, Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı.

Programın devamında ise çok sayıda kurum çalışanı ile beraber 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşı okunmasıyla etkinlik sona erdi. SGK Yalova İl Müdürlüğü tarafından düzenlemiş olan bu anlamlı etkinlik, haftanın anlamını vurgulamak adına önemli bir katkı sağladı.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.