Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sivaslıoğlu Aile Sağlığı Merkezi Yerinde İncelendi

Yalova’da yaşayan hayırsever Bekir Murat Sivaslıoğlu tarafından Aile Sağlığı Merkezi yapılmak üzere bağışlanan arsa ile birlikte üzerine yapılacak olan sağlık tesisi binasının inşaatı hızla tamamlanıyor..

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2024 12:25
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2024 12:26
Kaynak: Güldaniye Sofu Erdoğan
Sivaslıoğlu Aile Sağlığı Merkezi Yerinde İncelendi

Yalova İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Eyyüp Altınkıran ve Personel ve Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Hasan Sami Karakaya, Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan’ı ziyaret ettiler. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, beldeye yapılması planlanan sağlık yatırımları görüşüldü ve inşaatı tamamlanmak üzere olan Sivaslıoğlu Aile Sağlığı Merkezi yerinde incelendi.

Ziyaret ile ilgili açıklamada bulunan Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan, “Merkezde yaptıkları incelemenin ardından kendilerini makamımızda ağırlamaktan memnuniyet duyduk. Bu ziyaret vesilesiyle beldemizde sunulan sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Yalova’da yaşayan hayırsever Bekir Murat Sivaslıoğlu tarafından Aile Sağlığı Merkezi yapılmak üzere bağışlanan arsa ile birlikte üzerine yapılacak olan sağlık tesisi binasının inşaatı, saha tanzimi ve çevre duvarının tamamlanarak anahtar teslimi olacak şekilde İl Sağlık Müdürlüğü’ne süresiz devrine ilişkin protokol 2023 yılı Aralık ayında imzalanmıştı.

Güldaniye Sofu Erdoğan

Kaynak: Güldaniye Sofu Erdoğan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.