Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sınav sonrası stres attıracak filmler bu hafta vizyonda!

Bu hafta Yalovalı sinemaseverleri buluşturan Cinetime ve Cinemapink salonlarında birbirinden farklı onlarca yeni film gösterime girdi. Hafta sonu KPSS sınavının ardından sinemada kafa dinlemek isteyenler için filmlerin detayları haberimizde…

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2024 05:17
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2024 05:17
Kaynak: YALOVA HAYAT
Sınav sonrası stres attıracak filmler bu hafta vizyonda!

İnsanların sosyalleşmek, keyifli vakit geçirmek, genel kültürünü geliştirmek ve rahatlamak amacıyla tercih ettiği film izleme alışkanlığını sinemada sevenler için Yalova’da Cinetime ve Cinemapink salonlarında yeni filmler gösterime girdi. Aylarca ders çalışıp Pazar günü KPSS sınavına girecek olan vatandaşların stres atma ve rahatlama yöntemlerinden biri de sinema olacak. Bu hafta sonu sınavın ardından dinlenmek isteyen vatandaşlar için Özdilek Alışveriş Merkezinde hizmet veren Cinetime ve Star AVM’de hizmet veren Cinemapink, geçtiğimiz haftalarda gösterime giren filmlere ek olarak yeni gelen filmlerle sinemaseverleri ağırlıyor. Dram, korku, psikolojik gerilim, aksiyon ve romantik komedi türlerindeki filmlerle yetişkinleri bekleyen sinema salonlarında çocuklar için birbirinden keyifli komedi ve animasyon türlerinde filmler yer alıyor. Çekimleri Armutlu İlçesinde yapılan Veda Partisi filmi romantik komedi türünde oldukça dikkat çekiyor.

 

FİLMLERİN DETAYLARI

Beni Ay'a Uçur: NASA'nın riskli Ay'a iniş görevinin ters gitmesi olasılığına karşı sahte bir Ay'a iniş videosu hazırlanması sırasında yaşananları konu ediniyor. NASA'nın tarihi aya inişinin riskli zemininde geçen romantik komedi filmde, NASA'nın kamuoyundaki imajını düzeltmek için getirilen pazarlama harikası Kelly Jones, fırlatma direktörü Cole Davis'in zaten zor olan görevini alt üst eder. İşler sarpa sarınca, görevin başarısız olamayacak kadar önemli olduğunu düşünen Başkan, Jones'a destek olarak sahte bir aya iniş düzenlemesi talimatı verilir ve geri sayım gerçekten başlar.

Işıkları Söndürme: Bir grup arkadaş, yol boyunca kendilerini bekleyen doğaüstü korkulardan habersiz bir müzik festivaline doğru yola çıkarlar.

Lumme: Yönetmen koltuğunda Atakan Şatıroğlu'nun oturduğu korku türündeki "Lumme" farkında olmadan kendisine genç bedenler arayan bir ruhun radarına giren bir ailenin hikayesini konu ediyor. Eşini kaybeden bir adam, bir süre sonra yeni tanıştığı bir kadınla evlenir. Karısı ve 2 küçük kızı ile birlikte yeni bir hayata başlamak isteyen adam, bu amaçla bir köye yerleşmeye karar verir. Ancak köyde kendisinin ve ailesinin başına geleceklerden habersizdir. Aile, farkında olmadan kendisine genç bedenler arayan bir ruhun radarına girer.

Kasırgalar: 1996 yılında gösterime giren ve dünya genelinde 494,6 milyon dolar hasılata ulaşan Twister'ın bağımsız bir hikâyeyi konu edinen devam filmi, hortumların muazzam gücünü tahmin etmeye ve muhtemelen ehlileştirmeye çalışmak için bir araya gelen iki farklı ekibin hikâyesini anlatıyor.

 

Çılgın Hırsız 4: Chris Renaud ve Patrick Delage yönetmen koltuğunda oturduğu film, kendi ailesini kuran Gru ile sadık hizmetkârları Minyonların yeni maceralarını anlatıyor. Gru ve Lucy ile kızlarının - Margo, Edith ve Agnes - Gru ailesinin yeni üyesi, babasına eziyet etmeye kararlı Gru Jr.’ı kucaklarına almasıyla yeni bir bölüme başlıyor. Gru, yeni bir düşman olan Maxime Le Mal ve onun çekici ama tehlikeli kız arkadaşı Valentina ile karşı karşıya kalır ve ailece kaçmak zorunda kalırlar.

Deadpool & Wolverine: Deadpool, daha edepsiz ve çılgın yeni maceralarıyla geri döndü, kahkaha ve aksiyon dolu bir yolculuk!

Sessiz Bir Yer: Birinci Gün serisinin orijin hikâyesi olan film, tüm dünyanın sessizliğe gömülmesine sebep olan yaratıkların yeryüzüne indiği gün yaşananları konu ediniyor.

Ters Yüz 2: Artık bir ergen olan ve çok daha çılgın, kişiselleştirilmiş duygularla uğraşmak zorunda olan Genç Riley'nin maceralarını konu ediyor.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.