Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Serin havalar ne zaman geliyor? Yalova'da sıcaklıklar ne zaman düşecek? Yalova'ya ilk kar ne zaman yağacak? Yalova'da ne zaman hırka giyeceğiz?

Meteorolojik kaynaklardan alınan bilgilere göre, Yalova'da serin havaların etkili olacağı tarih netleşti. 27 Eylül'den sonra Marmara Bölgesi'nde etkili olması beklenen serin havalar, Yalova'da da hissedilecek

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2023 00:01
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2023 00:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Serin havalar ne zaman geliyor? Yalova'da sıcaklıklar ne zaman düşecek? Yalova'ya ilk kar ne zaman yağacak? Yalova'da ne zaman hırka giyeceğiz?

Marmara Bölgesi ile birlikte Yalova’da da hava sıcaklığının önemli oranda gerileyeceği belirtildi. Açıklamada , "Ay sonu veya ekim başı yurdumuza serin havanın gelmesi bekleniyor. Serin hava ile birlikte birçok bölge biraz rahat nefes alacak. Özellikle İstanbul gibi birçok bölgede sıcaklıklar zaman zaman düşük seyredecek. Hatta belirli zamanlarda hava öylesine serin olabilir ki hırka giymeye mecbur bırakabilir” ifadelerine yer verildi.

Yalova'da hava sıcaklıkları 15 dereceye düşebilir
Yalova'da serin havaların etkisiyle birlikte hava sıcaklıkları 15 dereceye kadar düşebilir. Özellikle gece saatlerinde hava sıcaklıkları daha da düşerek, 10 dereceye kadar inebilir. Serin havaların etkisiyle birlikte Yalovalılara hırka ve mont gibi kalın giysiler giymeleri tavsiye ediliyor. Özellikle gece saatlerinde dışarıya çıkacak olan vatandaşların, rüzgar ve yağmurdan korunmak için hazırlıklı olmaları gerekiyor.

Yalova'da ilk kar yağışı kasım ayında
Geçen sene hasret kaldığımız kar yağılşları için ise müjdeli haber geldi. Serin havaların etkisiyle birlikte yüksek kesimlerde kar yağışları da görülebilir. Yalova'da ilk kar yağışlarının kasım ayında görülmesi bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.