Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Senden Daha Güzel Oyuncuları (Tam Liste Oyuncu Kadrosu)

Yapımcısı Gold Film’dir. Oyuncu kadrosu belli olan Senden Daha Güzel dizisi harika bir bölümle sizlerle olacak. Yaz dizisi olarak sizlerle buluşacak olan bu dizi sevenleri tarafından tam not alacak. Başrolü ise Cemre Baysel ve Burak Çelik paylaşacak. 7 Haziran Salı günü ekranlara gelen dizi bomba gibi başladı.

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2023 12:57
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2023 13:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Senden Daha Güzel Oyuncuları (Tam Liste Oyuncu Kadrosu)

Doktor dizisi olarak bilinen ve Antepli geleneksel bir estetik doktoru ile İstanbullu çağdaş bir estetik doktorunun çatışmasının izleneceği dizi sevildi. Senarist Ayşe Üner’dir. Yönetmen ise Deniz Koloş olmakta. En çok izlenen diziler arasında yer alan Senden Daha Güzel dizisi pek kesim tarafından izlenmekte. Bunun yanı sıra birçok vatandaş da Senden Daha Güzel oyuncuları gerçek isimleri hakkında aramalar yapmakta. Bugün sizlere Senden Daha Güzel Oyuncuları hakkında bilgiler hazırladık. İşte detaylar...

Senden Daha Güzel Oyuncuları

Senden Daha Güzel Efsun gerçek adı, kimdir?

Gerçek adı Cemre Baysel. Senden daha güzel dizisi başrol kadın oyuncusu Cemre Baysel olacak. Dizide Antepli Doktor Cemre Baysel Efsun karakterinin hakkını tam manası ile veriyor. 1999 doğumlu Cemre Baysel 24 yaşındadır. Ege üniversitesi resim bölümünü bitirmiştir fakat oyunculuğa olan ilgisinden dolayı kendini bu bölüme itmiştir. Elimi bırakma dizisinde de oynamıştır. İlk olarak bu dizide tanınmıştır. Cemre Baysel 1.66 boyunda 53 kilodur. Sevgilisi ise Aytaç Şaşmaz’dır.

senden daha güzel efsun

Senden daha güzel Dizisinde Efsun karakteri Amerika da estetik cerrahi eğitimini tamamladıktan sonra doktorluk yapmak için İstanbul’a dönmüş genç ve çok güzel bir kadındır. Babası kızına çok iyi bir babalık yaparken annesi 12 yaşında Efsun’u terk etmiş. İstanbul’un en önemli estetik cerrahları arasına giren Efsun tanınan bir doktordur.

senden daha güzel emir

Senden Daha Güzel Emir gerçek adı, kimdir?

Gerçek adı Burak Çelik. Senden Daha Güzel başrol oyuncusu Burak Çelik dizide ünlü bir erkek estetik doktora hayat verir. Burak Çelik 1992 doğumlu 31 yaşında. 2013 yaşında Best Model of World’ü kazanır. Modellikten sonra oyunculuğa devam eder. Karagül dizisi karakterinde kendini ispat etmiştir. Kuruluş Osman dizisinde de rol almıştır. Oyuncunun boyu 1.91 kilosu ise 82 olmakta.

Emir karakteri yakışıklı ve çok ünlü bir estetik doktorudur. Emir’in babası ise Pervin ile beraber estetik kliniğinin ortağıdır. Emir ise kliniğin gözde bekârlarındandır. Emir Efsun’u kliniğin en başarılı doktoru olur korkusu ile başlarda dışlar. Fakat ilerleyen bölümlerde Efsun’a âşık olacaktır. Emir her gece bir kadınla yatar. Fakat hastaları ile asla beraber olmaz.

Senden Daha Güzel Binnur

Senden Daha Güzel Binnur gerçek adı, kimdir?

Gerçek adı Merve Şen. 11 Temmuz 1990 İstanbul doğumlu olan Merve Şen 32 yaşında. Haliç üniversitesinde oyunculuk eğitimi almıştır. Oynadığı diziler arasında Kuzey Yıldızı dizisi, İlk Aşk dizisi, Galip Derviş dizisi yer alır.

Binnur Gaziantep’ten Efsun’un yakın arkadaşı ve asistanıdır. Çok komik olmasının dışında köyde iken uçan kuştan haberi olan bir kızdı. Hemşiredir.

senden daha güzel gülden

Senden Daha Güzel Gülden gerçek adı, kimdir?

Gerçek adı Gözde Kaya. En son Roma dizisi ile karşımıza çıkmıştı. 13 Ağustos 1988 Antalya doğumludur. Dokuz Eylül Üniversitesinden mezundur. Son dönemlerde Payitaht Abdülhamid ve vuslat dizisinde yer aldı. Ayrıca Çiçek Kokusu dizisi de yer aldığı dizilerden biridir.

Senden Daha Güzel dizisi oyuncusu olacak ve estetik ürünlerini hastalara uygulayan bir doktoru canlandıracak. Emir’e âşık olacak. Fakat Akrep kadar tehlikeli bir kızdır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.