Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şampiyon, Canbay’a desteklerinden dolayı teşekkür etti

Görme Engelliler Satranç Şampiyonası Türkiye Birincisi Meriç Pehlivan, Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay'ı makamında ziyaret etti

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2024 03:49
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2024 03:49
Kaynak: YALOVA HAYAT
Şampiyon, Canbay’a desteklerinden dolayı teşekkür etti

Türkiye Görme Engelliler Satranç Şampiyonası’nda Türkiye birinciliğini kazanan ve aynı zamanda Açık kategoride Türkiye beşincisi olan Meriç Pehlivan, antrenörü ve ailesi ile birlikte Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay'ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Pehlivan, kendisine verdiği desteklerden dolayı Canbay'a teşekkür ederek, gelecekte uluslararası başarılar elde etmeyi hedeflediğini söyledi.

Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, Meriç Pehlivan’ı tebrik ederek, "Sevgili kardeşim Meriç, Denizli’de düzenlenen Türkiye Görme Engelliler Satranç Şampiyonası’nda elde ettiğin başarı ile hepimizi gururlandırdın. Seni ve kıymetli aileni gönülden tebrik ediyorum. Gelecekte katılacağın turnuvalarda da başarılar diliyorum. Biz her zaman senin yanındayız" dedi.

Pehlivan, ulusal başarılarının ardından gözünü uluslararası arenaya diktiğini belirterek, "Başkanımız Turan Canbay'a destekleri için teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreçte uluslararası turnuvalarda da ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek ve yeni başarılar elde etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.