Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sağlık hizmetleri için yeni dönem başlıyor

Yalova İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş sağlıkta yeni dönem için istişare toplantıları gerçekleştiriyor. Hekimleri ve hastane yönetimini dinleyen Karakuş, hizmet kalitesi ve hızının arttırılması için yapılması gerekenleri belirliyor

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2024 05:52
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2024 05:52
Kaynak: Murat Can Aytemur
Sağlık hizmetleri için yeni dönem başlıyor

Yalova İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş, ilde sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak amacıyla Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde uzman hekimlerle bir araya geldi. Toplantılara, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Burak Gül, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Çiğdem Korkut, Başkan Yardımcısı Dt. Makbule Yıldız Özcan da katıldı.

Başhekim Doç. Dr. Hasan Ergenç ve hastane yöneticilerinin eşlik ettiği toplantılarda, Genel Cerrahi ve İç Hastalıkları (Dahiliye) branşlarının uzman hekimleri de yer aldı. Toplantıların ana gündemini, sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak, çalışan ve hasta memnuniyetini yükseltmek amacıyla yapılması planlanan projeler oluşturdu. Hekimlerin istek ve talepleri ile karşılıklı beklentiler interaktif bir şekilde ele alınarak yeni dönem hedefleri belirlendi.

Toplantılarda amacın sağlık hizmetlerinin kalitesini arttırmak olduğunu dile getiren Karakuş, “Yalova’da sağlık hizmetlerini en üst seviyeye çıkarmak için sürekli olarak hekimlerimizle bir araya geliyoruz. Amacımız, hasta ve çalışan memnuniyetini artırarak, hizmet kalitesini yükseltmek. Bu toplantılar, hekimlerimizin görüş ve önerilerini dinlemek ve bunları hayata geçirmek için önemli bir fırsat. Yeni dönemde de aynı kararlılıkla çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.