Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Sağlığını Erteleme, Harekete Geç” sloganıyla Yalova’da uçuş gerçekleştirildi

Yalova’da, bulaşıcı olmayan hastalıkların önlenmesinde fiziksel aktivitenin yararları konusunda toplum bilincini oluşturmak, iyi uygulamalara dikkat çekmek ve yaşamın her alanında toplumda her bir bireyin fiziksel aktiviteye katılımını artırmak amacıyla çeşitli farkındalık etkinlikleri yapılmaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2024 13:48
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2024 13:50
Kaynak: Murat Can Aytemur
“Sağlığını Erteleme, Harekete Geç” sloganıyla Yalova’da uçuş gerçekleştirildi

Yalova’da, bulaşıcı olmayan hastalıkların önlenmesine yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla "Sağlığını Erteleme, Harekete Geç" sloganıyla çeşitli etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor. Etkinlikler, fiziksel aktivitenin önemini vurgulayarak toplumda sağlıklı yaşam alışkanlıklarının teşvik edilmesine fayda sağlıyor. Fiziksel aktivite bedensel, ruhsal ve sosyal sağlığın korunması ve iyileştirilmesi açısından büyük bir öneme sahiptir. Bulaşıcı olmayan hastalıkların önlenmesinde fiziksel aktivitenin yararları konusunda toplum bilincini oluşturmak, iyi uygulamalara dikkat çekmek ve yaşamın her alanında toplumda her bir bireyin fiziksel aktiviteye katılımını artırmak amacıyla çeşitli farkındalık etkinlikleri yapılıyor.

Bu kapsamda Yalova İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Çınarcık İlçe Sağlık Müdürlüğünde görevli Sağlık Teknikeri Ömer Gür tarafından Motorlu Yamaç Paraşütü ile “Sağlığını Erteleme, Harekete Geç” sloganıyla Yalova semalarında uçuş gerçekleştirildi. Etkinliğe şahit olan vatandaşlar hem eğlenceli bir deneyim yaşadı hem de sağlıklı yaşamın önemine dair farkındalık kazandı.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.