Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ruhun Duymaz Dizisi Oyuncuları Fox Tam Kadro ve Karakterleri

Fox ekranlarında yayınlanacak olan Ruhun Duymaz oyuncuları netlik kazandı. 24 Temmuz pazartesi akşamı ekranlarda olan ruhum duymaz dizisi sevilerek izlenmeye başladı. Burcu Özberk ve Şükrü Özyıldız başrolü paylaşan oyunculardır. Yapımcısı ise 03 medya’dır. Dizinin ilk sezonunda 26 bölüm olması düşünülürken net bir karar olmadığı da söylenen haberler arasında...

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2023 11:22
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2023 01:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Ruhun Duymaz Dizisi Oyuncuları Fox Tam Kadro ve Karakterleri

Ruhun Duymaz dizisi oyuncuları kimdir? sorusu sık sık araştırılan sorular arasında yer almaya başladı. Fox Tv ekranlarında yayınlanan Ruhun Duymaz dizisi oyuncu kadrosu ile göz dolduruyor. Ruhun Duymaz oyuncuları netleşti ve artık ilk bölüm ardından tüm oyuncular önümüze geldi. Fox ekranlarında yayınlanacak olan ruhum duymaz oyuncuları netlik kazandı. 24 Temmuz pazartesi akşamı ekranlarda olan Ruhun Duymaz dizisi sevilerek izlenmeye başladı. Burcu Özberk ve Şükrü Özyıldız başrolü paylaşan oyunculardır. Yapımcısı ise 03 medya’dır. Dizinin ilk sezonunda 26 bölüm olması düşünülürken net bir karar olmadığı da söylenen haberler arasında.

Ruhun Duymaz Dizisi Konusu Nedir?

Her pazartesi akşamı Fox ekranlarında seyircisiyle buluşacak olan ruhum duymaz dizi konusu ajan temalıdır. Bir mücevherat firmasının kaçakçı oğlunu ajan Onur’un yakalama hikayesidir.

Ruhun Duymaz Oyuncuları

Ruhun Duymaz Ece Çetinel (Burcu Özberk)

Ruhun Duymaz Ece Çetinel (Burcu Özberk)

Başrol oyuncusu olan Burcu Özberk 1989 doğumludur. Eskişehir’de doğdu. 1,63 boyuna sahip olan oyuncu 54 kg’dır. Hacettepe üniversitesinde devlet konservatuarında okumuştur. Tiyatro bölümünden mezundur. Yakın arkadaşı olan Hande Erçel’in de patlama yaşadığı Güneşin kızları dizisi ile yıldızı parlamıştır. Kraliçe dizisinde başrol iken dizinin bitmesi ile Ruhun duymaz dizisine başladı. Birçok dizide de rol aldı. Başlıcaları ise: çocukluk, badem şeker, afili aşk, aşk mantık intikam

Ece ise bin hüneri olan ve güzelliği ile göz kamaştıran bir mücevher hırsızıdır. Çok asi bir kişiliği olan ece hırsızlık yaparken güzelliğini kullanır. Sokaklarda annesi ve babası olmadan büyümüştür. Civan Koral’ın mücevherlerini ele geçirmek için türlü entrikalar yapacaktır. Onur’un sadece bir mücevherci olmadığının farkında olan ece Onur’un gerçek yüzünü ortaya çıkarmaya çalışırken ona aşık olur.

ruhun duymaz onur karasu

Ruhun Duymaz Onur Karasu (Şükrü Özyıldız)

Akıncı dizisinde rol alan Şükrü Özyıldız 1988 doğumludur. İzmir’de dünyaya gelmiştir. İstanbul teknik üniversitesinde gemi mühendisliği okurken yarıda bırakmıştır. İşletme bölümüne geçmiştir. Üniversite yıllarında tiyatroya merak salarak çoban yıldızı, şeref meselesi, çalıkuşu gibi dizilerde yer aldı. 1.90 boyunda olan oyuncu fiziki özellikleri ile Burcu Özberk ile uyum sağlayacak.

Onur gözü işinden başka hiçbir şey görmeyen bir ajandır. Babasının mesleğini yapan Onur bu mesleği bir onur namus meselesi olarak düşünür. Prensipli ve disiplinli bir kişiliğe sahiptir. Hobisi ise mücevher işçiliğidir. Zamanla Ece’ye aşık olur.

Ruhun Duymaz Hilal Koral (Aslı Sümen)

Ruhun Duymaz Hilal Koral (Aslı Sümen)

Aslı Sümen ODTÜ mezunudur. Dansçı ve modeldir. 2017 yılında Miss Turkey yarışmasında birinci olmuştur. 1.72 boyunda 53 kilosundadır. Daha önce ise baht oyunu, gülümse kaderine, erkek sever dizilerinde oynamıştır.

Civan’ın gözünün bebeği olan kardeşi hilal küçük bir prenses gibi büyümüştür. İngiltere de işletme okumuş olan hilal işletme bitirmiştir. Mücevher işine girmiştir. Sosyetik hilal imajı ile de etrafının ilgisini çeker. Onur ise Hilal ile arasını sıcak tutar ve ona aşık numarası yapar. Fakat aşık değildir, amacı abisine yaklaşmaktır.

Ruhun Duymaz Civan Koral (Tuğruk Tülek)

Ruhun Duymaz Civan Koral (Tuğruk Tülek)

Camdaki Kız’ın final yapması ile başka bir diziye başlamak isteyen oyuncu Ruhum Duymaz kadrosuna girdi. 1976 doğumlu ve Bursa’lıdır. Uludağ üniversitesi İngilizce öğretmenliği bölümünden mezun olmuştur. Fakat Bursa tiyatrosunda çalışmalar yapmaya başlamıştır. Önceden avlu, vatanım sensin, gibi dizilerde oynadı.

Civan Koral mücevherat sahibi olmaktadır. Kendine ait olan soy ismi ile bir marka haline gelmiştir. Kardeşi Hilal ona kalan en yakın akrabası kardeşi olmakta. Göz bebeğidir. Aile şirketini büyütmüştür. Şirket aracılığı ile kaçakçılık da yapıyor.

Ruhun Duymaz Melek (Ilgaz Kaya)

Ruhun Duymaz Melek (Ilgaz Kaya)

Türk sinemasının başarılı ismi Ilgaz Kaya, 1997 yılında İstanbul'da doğmuş bir oyuncudur. Boğaziçi Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Kaya, özellikle "İstanbullu Gelin" dizisinde canlandırdığı Esma karakteriyle büyük beğeni toplamıştır. 172 cm boyundaki güzel oyuncu, en son "Kardeşlerim" dizisinde Dora Önal karakterine hayat vermişti. Kariyeri boyunca "Hekimoğlu," "Kırgın Çiçekler," "Bir Annenin Günahı" gibi pek çok yapımda da başarılı performanslar sergilemiştir.

Ruhun Duymaz Melih (Burak Acar)

Ruhun Duymaz Melih (Burak Acar)

Ruhun Duymaz dizisinde Melih karakterine hayat verecek olan Burak Acar, 10 Nisan 1990 tarihinde doğmuştur. Günümüzde 33 yaşında olan başarılı oyuncu, Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Oyunculuk kariyerine tiyatro oyunlarıyla başlayan Acar, daha sonra "Aldatmak" dizisi ile bu alanda adım atmıştır.

Ruhun Duymaz Ali (Kadir Polatçı)

Ruhun Duymaz Ali (Kadir Polatçı)

Ruhun Duymaz dizisindeki oyunculardan Kadir Polatçı, 30 Eylül 1988 tarihinde doğmuştur. 2023 yılı itibariyle 34 yaşında olan bu karizmatik isim, "Kardeş Payı" dizisinde canlandırdığı Deniz karakteriyle ünlenmiştir. 190 cm boyunda ve 82 kg ağırlığında olan Kadir Polatçı, kariyeri boyunca "Arka Sıradakiler," "Kardeş Payı," "Küçük Esnaf" gibi çeşitli yapımlarda da rol almıştır.

Ruhun Duymaz Elif (Sena Kalıp)

Ruhun Duymaz Elif (Sena Kalıp)

Sena Kalıp, 2000 doğumlu genç ve yetenekli bir tiyatro oyuncusu ve aynı zamanda sosyal medya fenomenidir. TikTok ve Instagram gibi platformlarda "senammiaonline" kullanıcı adıyla içerik üreterek, büyük bir takipçi kitlesine sahiptir. Özyeğin Üniversitesi'nde Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olan Sena Kalıp, tiyatro sahnesindeki başarısı ve sosyal medya etkinlikleri ile adından sıkça söz ettirmektedir.,

Ruhun Duymaz Handan Koral (Zuhal Gencer)

Handan Civan, Murat ve Elif karakterlerinin annesi rolündedir. Kibar olmasının yanı sıra soğuk kibirli bir kadındır. Civan ise Handan’ın göz bebeğidir. Oldukça sevilen dizi ruhun duymaz değişik karakterleri ile herkesin dikkatini çekmeye devam edecek.

İlginizi çekebilir Zuhal Gencer kimdir?

İlginizi çekebilir Ruhun Duymaz Ayla kimdir, gerçek adı nedir?

İlginizi çekebilir Mükemmel Eşleşme Oyuncuları

Ruhun Duymaz dizisi oyuncuları tam kadro

Ruhun Duymaz, duygusal derinliği ve karakter odaklı hikayesiyle ön plana çıkan bir yapım. Dizi, insan ilişkilerini ve duygusal durumları öne çıkararak izleyicisini içine çekmeyi başarıyor. Bu başarının altında yatan en önemli etkenlerden biri de elbette oyuncuların performansları.

Başrolde yer alan Ruhun Duymaz karakterleri, deneyimli oyuncuların canlandırmasıyla hayat buluyor. Özellikle dizinin ana karakterini canlandıran oyuncunun derin duygusal geçişleri ve karakterin ruh halini yansıtma yeteneği, izleyicinin empati yapmasını kolaylaştırıyor. Ruhun duymaz oyuncuları, bu zorlu rolün altından başarıyla kalkarak seyircilere unutulmaz anlar yaşatıyor.

ruhun duymaz oyuncuları tam kadro

Dizinin kadrosunda yer alan oyuncuların uyumlu çalışması da dizinin başarısında etkili bir rol oynuyor. Oyuncular arasındaki kimya, sahnelerin daha etkileyici bir şekilde aktarılmasını sağlıyor. Ruhun duymaz dizi oyuncuları arasındaki bu uyum, izleyicilerin karakterlere ve hikayeye daha fazla bağlanmasına olanak tanıyor.

2023 yılında Ruhun Duymaz dizisi, oyuncu kadrosunu koruyarak seyircinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Ruhun duymaz oyuncuları tam kadro olarak izleyicilere tanıdık yüzler sunuyor. Bu durum, dizinin sadık izleyici kitlesinin diziyi daha fazla benimsemesine neden oluyor.

 ruhun duymaz dizi oyuncuları

Dizinin oyuncuları, sadece sahnelerdeki performanslarıyla değil aynı zamanda sosyal medyada da aktif bir şekilde varlık gösteriyor. Ruhun duymaz oyuncuları, hayranlarıyla iletişim kurarak dizinin etkisini güçlendiriyor ve izleyicilerle daha yakın bir bağ kuruyor.

Sonuç olarak, "Ruhun Duymaz" dizisi sadece güçlü hikayesiyle değil aynı zamanda yetenekli oyuncu kadrosuyla da öne çıkıyor. Ruhun duymaz oyuncuları, karakterlere getirdikleri derinlik ve duygusal zenginlikleriyle izleyicilerin kalbini kazanmayı başarıyor. Bu sayede dizi, televizyon dünyasındaki özel yerini korumaya devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.