Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pazar esnafı: “Bu yaz umduğumuz gibi geçmiyor”

Her Pazartesi Yalova’nın Çiftlikköy ilçesinde kurulan Sosyete Pazarı, birbirinden farklı ürünleriyle vatandaşların dikkatini çekmeye devam ediyor. Sosyete Pazarı esnafı, müşterilerinin genelde Yalova’ya dışarıdan gelen vatandaşlar olduğunu ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2023 13:40
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2023 13:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Pazar esnafı: “Bu yaz umduğumuz gibi geçmiyor”

Yalova’nın Çiftlikköy ilçesinde her pazartesi günü kurulan Sosyete Pazarı, başlıca giyim ürünleri olmak üzere tezgahlarında dikkat çeken ürünlerini satışa sunmayı sürdürüyor.

“Yazlık müşterilere satış yapıyoruz”

Pazarda yıllar boyunca tezgâh açtığını dile getiren bir esnaf, yalovahayat.com’a yaptığı açıklamada, “Bu yaz sezonu önceki sezonlara göre pek parlak geçmiyor. İşler eskisi gibi hareketli değil, durgun. Bu yaz mevsiminde hareketlilik açısından umutluyduk ama istediğimiz sonucu aldığımızı söyleyemeyeceğim. Bu nasıl devam edecek bilmiyorum. Şu an tezgahlarımızdan alışveriş yapanların çoğunluğu dışarıdan gelen yazlık müşterilerden oluşuyor ya da turistlere satış yapıyoruz” diye konuştu.

Sosyete Pazarı, hem Yalovalıların ilgisini çekerken hem de dışarıdan gelen yazlıkçıların ve turistlerin alışveriş yapabildiği bir yer olarak geçiyor. Vatandaşlar bütçelerine uygun ürünleri almaya çalışırken esnaf ise ekonomik koşulların yarattığı kriz ile mücadele etmeye devam ediyor. Çiftlikköy ilçesinde her pazartesi faaliyet gösteren Sosyete Pazarı, Yalova’nın ekonomisi için önem taşıyor.

HABER/M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.