Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ortaburun Köprüsü kısa sürede hizmete girecek

Ortaburun Köy Muhtarlığı’nın talebi sonrasında harekete geçen Yalova İl Özel İdaresi, Ortaburun Deresi üzerine demir bir köprü inşa etti. Köprü kısa süre içerisinde hizmete girecek

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2023 10:00
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2023 10:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Ortaburun Köprüsü kısa sürede hizmete girecek

Yalova İl Özel İdaresi tarafından yapımına başlanan Ortaburun Köprüsü tamamlanma aşamasına geldi. Kısa süre içerisinde yayaların kullanımına açılacak olan köprünün korkuluk çalışmalarının tamamlanması bekleniyor. Ortaburun Deresi’nin üzerinde oluşturulan demir köprü sayesinde özellikle kış aylarında yaşanan sağanaklarda vatandaşların buradan güvenle geçmelerinin sağlanacağı belirtildi.

Yalova İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Yılmaz, köprü projesinin önemine değinerek, “Ortaburun Köprüsü, ilçemizin ulaşımında önemli bir rol oynayacak. Köprünün yapımına başladığımızda, burada yaşayan vatandaşlarımızın taleplerini ve ihtiyaçlarını dikkate aldık. Köprünün hem estetik hem de dayanıklı olmasını sağladık. Korkuluk çalışmalarının bitmesiyle birlikte köprüyü hizmete açacağız. Vatandaşlarımızın memnuniyeti kadar güven içerisinde olmaları da bizim için öncelikli” dedi.

Yalova İl Özel İdaresi’ne teşekkür eden vatandaşlar ise köprü sayesinde daha rahat ve güvenli bir şekilde ulaşım sağlayacaklarını ifade ettiler. Vatandaşlar, “Burada yağmur yağdığında dere taşıyor ve yolda su birikiyordu. Köprü olmadığı için de karşıya geçmek zor oluyordu. Şimdi köprü sayesinde bu sorun ortadan kalktı. İl Özel İdaresi’ne çok teşekkür ediyoruz” dediler.

M. Tunç Tanrıverdi / Yalova Hayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.