Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ödüllü “Etekler ve Pantolonlar” Tiyatro Oyunu Yalova’ya geliyor

35. Uluslararası Tüketici Kalite Zirvesi Yılın Tiyatro Ödülü, Moonlife Dergisi ve Altın Palmiye Ödüllerinde 2021 yılının ' En İyi Tiyatro Oyunu ' ödülüne layık görülen ‘Etekler ve Pantolonlar’ adlı tiyatro oyunu 7 Haziran’da, Yalova’da seyircisi ile buluşacak.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2024 00:44
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2024 00:44
Kaynak: Murat Can Aytemur
Ödüllü “Etekler ve Pantolonlar” Tiyatro Oyunu Yalova’ya geliyor

Moonlife Dergisi ve Altın Palmiye Ödülleri’nde 2021 yılının ‘En İyi Tiyatro Oyunu’ ödülüne layık görülen, Nergis Kumbasar, Nurseli İdiz ve Kimya Gökçe Aytaçol’ın rol aldığı ‘Etekler ve Pantolonlar’ tiyatro severler ile buluşmaya devam ediyor. 7 Haziran Cuma günü saat 20.30’da Yalova Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde seyircisiyle buluşmaya hazırlanan “Etekler ve Pantolonlar” Tiyatro Oyunu için biletler, Biletix’te satışa sunuldu.

Biletix’ten kısaca oyun özeti;

Nurcan yıllardır görüşmediği okul arkadaşı Aysel'e sürpriz yaparak evine ziyarete gelir. Nurcan kocasının kendisini aldattığını ve intikam alacağını bu konuda Aysel'den yardım istemek için geldiğini açıklar. Aysel Nurcan'ın durumuna üzülür ve ona yardım edeceğini söyler. Aysel ve Nurcan, Nurcan'ın eşine karşı strateji belirlerken, Aysel de bu durumlardan etkilenip kendi evliliğini sorgulamaya başlar. Nurcan ve Aysel evliliklerini sorgularken geçmişlerine bir yolculuk yaparlar ve aslında ikisi de hayatlarında olmak istedikleri gibi değil de aile ve çevre baskısıyla, başkalarının onları görmek istedikleri bireylere dönüştüklerini anlarlar. İki eski arkadaşın evliliklerini sorgulamak için başladıkları süreç, artık kendi istedikleri hayatlara doğru yol aldıkları bir sürece dönüşür.

Biletix bilet fiyatları; 350,00 TL

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.