Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘Mut ve Hey Atık Pillere Karşı’ bugün çocuklarla

Hafta sonunu çocuklara ayıran Yalova Belediyesi, zevkli ve eğitici bir tiyatro gösterisini beğenilerine sunacak. Yürüyen Köşk Kültür ve Sanat Sezonu kapsamında çocuklar için düzenlenecek etkinlikte ‘Mut ve Hey Atık Pillere Karşı’ isimli çocuk oyunu sahnelenecek.

Haber Giriş Tarihi: 30.12.2023 03:53
Haber Güncellenme Tarihi: 30.12.2023 03:53
Kaynak: Murat Can Aytemur
‘Mut ve Hey Atık Pillere Karşı’ bugün çocuklarla

Hafta sonu için birbirinden renkli, zevkli ve eğitici tiyatroları çocuklarla buluşturan Yalova Belediyesi, ‘Mut ve Hey Atık Pillere Karşı’ isimli tiyatroyu, çocuklar için sahnelemeye hazırlanıyor. 30 Aralık Cumartesi günü ücretsiz olarak sahnelenecek gösteri, 13.00 ve 15.00 saatlerinde 2 seans olarak yapılacak. 
Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde düzenlenecek etkinliğe; www.yalova.bel.tr adresindeki etkinlikler kısmından kayıt yaptırıldıktan sonra ebeveynlerin telefonlarına SMS ile gelecek olan Qr kodu okutarak sahnelenecek oyun izlenebilecek. Yapılan uygulamayla 3 farklı oyun için kayıt yaptıran ve oyunlara gelmeyen ebeveynlerin devam eden süreç içinde kayıt yaptıramayacakları belirtildi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.