Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Murda, Çınarcık'ta rüzgar gibi esti

Rap müziğin parlayan yıldızlarından Murda, 10 Ağustos'ta Yalova'nın Çınarcık ilçesindeki Mawish Beach Disco'da sahne aldı. Murda burada enerjik performansı ve geniş repertuarıyla geceyi unutulmaz kıldı.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2024 14:36
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2024 14:36
Kaynak: Murat Can Aytemur
Murda, Çınarcık'ta rüzgar gibi esti

Rap müziğin parlayan yıldızı Murda, 10 Ağustos Cumartesi gecesi Yalova'nın Çınarcık ilçesindeki gözde eğlence mekanlarından Mawish Beach Disco'da muhteşem bir performans sergiledi. Konser sırasında gece boyunca söylediği şarkılarla, bitmek tükenmek bilmeyen enerjisiyle sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatan ünlü rapçi milyonlara ulaşan "Pahalı," "Duman," "Eh Baba," "Ralli," "Güneş," "Bir Sonraki Hayatımda Gel," "Gece Gündüz," "İmdat," "Aya" gibi hit şarkılarını seslendirdi. Ünlü rapçi, yeni şarkısını da ilk kez dinleyicilerle paylaşarak, duyurdu.

Erik Dalı ile coşturdu

Murda, kendi şarkılarının yanı sıra geleneksel Erik Dalı parçasına da kendi yorumunu katarak, yüzlerce seyirci ile birlikte seslendirdi. Gece sonuna kadar devam eden Murda konserinde, seyirciler arasından gelen coşkulu alkış sesleri ve eşlik edilen şarkılar ile Çınarcık eğlenceye doydu.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.