Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Motosiklet Tayfası Yalova’yı gezecek

Sosyal medya mecralarında ‘’Motosiklet Tayfası’’ olarak bilinen grup, Pazar günü Yalova’da olacak. Motosiklet tutkunlarının dikkatini çeken bu etkinlik, Yalovalıları ve motosiklet severleri bir araya getirecek.

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2024 04:49
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2024 04:49
Kaynak: Murat Can Aytemur
Motosiklet Tayfası Yalova’yı gezecek

Motosiklet Tayfası, her yaştan ve her tecrübeden motosiklet tutkunuyla dolu bir topluluk olarak tanınmaktadır. Her yaştan her gruptan çok sayıda motosiklet sürücüsünün yer aldığı grup, sosyal medya hesabından yaptığı son duyuruda Yalova turu gerçekleştireceklerini belirtti. Bu pazar günü gerçekleşecek olan etkinliğin dolu dolu ve gece sürüşlü, sohbetli aynı zamanda da stres atma imkanı sunacağı belirtildi. Motosiklet tutkunlarının heyecanla beklediği bu buluşma, Yalova'nın güzelliklerini keşfetmek ve motosiklet sevgisini paylaşmak isteyen herkes için harika bir fırsat sunuyor.

Toplanma noktaları

Motosiklet Tayfası tarafından belirtilen toplanma yerleri ve saatleri şu şekildedir; 1 Toplanma yeri FSM Köprüsü çıkışı, tarih: 14 Temmuz 2024 Pazar günü, saat: 07:00-07:30 arası

2 toplanma yeri; Zümrütevler Köprüsü ileri OPET Benzinliği, 3. Toplanma yeri; Eskihisar Feribot NEGMAR önü 08:00-08:30.

Gezi rotası

Motosiklet tutkunlarının Yalova’nın güzelliklerini keşfederken izleyeceği rotada yer alan yerlere baktığımız zaman; Yürüyen Köşk, Sudüşen Şelalesi, Erikli Şelalesi ve Çınarcık Şelalesi’ni görmekteyiz.

Etkinliğe dair:

Motosiklet Tayfası Grubu tarafından yapılan paylaşımda, grup yetkilileri tarafından etkinlik ile alakalı olarak kısa bir açıklamada bulunuldu ve ‘’Merhaba herkese hayırlı günler diliyorum. “Motosiklet Tayfası Yalova etkinliğimize hazır mıyız?” Bu pazar günü dolu dolu ve gece sürüşlü ve sohbetli aynı zamanda stres atacağımız. Bir etkinlik planladık. Herkes gelirken lütfen poğaçasını böreğini en yakın fırından alsın. Yanımızda termos bulunduracağız. Arabalı feribotta kahvaltımızı edeceğiz. 125 cc üzeri motosikletleri aramızda görmekten onur duyarız. Bayan üye katılımı oranımız yüksektir. Gönül rahatlığıyla gelebilirsiniz’’ ifadelerine yer verildi. Öğle yemeği için ise 3 seçenek sunuldu ve ‘Tavuk menü: 300 TL, balık menü: 280 TL, köfte menü: 350 TL’ diye belirtildi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.