Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP ve Türk Eğitim-Sen’den kampanyaya destek

Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen YEGES Projesi çerçevesinde Sevim Göğez Ortaokulu'nda kan bağışı kampanyası düzenlendi. Kampanyada öğretmenler ve okul yöneticileri kan bağışında bulundular

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2024 01:51
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2024 01:51
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
MHP ve Türk Eğitim-Sen’den kampanyaya destek

MHP Yalova Merkez İlçe Başkanı Aydın Altun ve Türk Eğitim-Sen Yalova Şube Başkanı Mustafa Deviren ile sendika yöneticileri de kampanyaya destek verdi.

Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Yalova’da Eğitimi Geliştirme Stratejisi (YEGES) Projesi kapsamında, Sevim Göğez Ortaokulu’nda kan bağışı kampanyası düzenlendi. Kampanyaya öğretmenler, okul yöneticileri, MHP Yalova Merkez İlçe Başkanı Aydın Altun, Türk Eğitim-Sen Yalova Şube Başkanı Mustafa Deviren ve sendika yöneticileri katıldı.

Kampanyada kan bağışında bulunan Altun ve Deviren, Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü’nün başlattığı bu anlamlı kampanya dolayısıyla kutladı. Altun, “Kan bağışı, hayat kurtarmak için çok önemli bir sosyal sorumluluktur. Kampanyayı düzenleyen ve katılan tüm eğitimcileri tebrik ediyorum” dedi.

Deviren de kampanyanın artan kan ihtiyacına bir nebze de olsa destek vermesi anlamında önemli olduğunu belirterek, “YEGES Projesi ile eğitimin kalitesini artırmayı hedefleyen Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü’nü, aynı zamanda toplumsal bir duyarlılık göstererek kan bağışı kampanyası organize ettiği için kutluyorum. Eğitimciler olarak kan bağışına katılmaktan gurur duyuyoruz. Kampanyaya katılan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.