Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP Teşkilatı, Kübra ve Utku çiftinin düğününde buluştu

MHP Yalova Merkez ilçe Başkanı Aydın Altun’nun kızı Kübra Altun ve Yalova Belediyesi personeli Utku Toptaş dünya evine girdi.

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2024 02:46
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2024 02:46
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
MHP Teşkilatı, Kübra ve Utku çiftinin düğününde buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Aydın Altun ve Nesrin Altun’un kızları Kübra Altun ile Yusuf Kenan Toptaş ve Hatice Toptaş’ın oğulları Utku Toptaş, hayatlarını birleştirdi.

Koru Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen düğüne MHP Teşkilatı başta olmak üzere Kamu-Sen Yalova Şube Başkanı Mustafa Deviren, AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, önceki dönem Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıduman, kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Nikah töreniyle başlayan düğünde mutluluklarını pasta kesimiyle taçlandıran Kübra ve Utku çifti, gece boyunca mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan misafirleriyle birlikte onayarak, eğlenceli bir gece geçirdi.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.