Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mesut Tutuğ, Yalova Kent Lokantası’nda vatandaşlarla buluştu

Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Tutuğ, bugün Kent Lokantası'nı ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Lokantanın sıcak atmosferinde gerçekleşen buluşmada, vatandaşların talep ve önerileri dinlendi, personel ile de sohbet edildi.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2025 13:30
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2025 13:31
Kaynak: Mehmet Mirzacan Baran
Mesut Tutuğ, Yalova Kent Lokantası’nda vatandaşlarla buluştu

Kent Lokantası'nda gerçekleşen buluşmada, Yalova Belediye Başkan Yardımcısı, vatandaşlarla yakından ilgilenerek onların talep ve önerilerini dinledi. Vatandaşlar, lokantanın sunduğu hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirirken, yaşadıkları bazı sorunları ve beklentilerini de Başkan Yardımcısı'na iletti.

Başkan Yardımcısı, iletilen tüm konuları dikkatle not alarak, çözüm için gerekli adımların atılacağını belirtti.Ziyaret sırasında, Yalova Belediye Başkan Yardımcısı, Kent Lokantası'nın çalışanlarıyla da bir araya gelerek sohbet etti. Personelin güler yüzlü hizmeti ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini ileten Başkan Yardımcısı, başarı dileklerinde bulundu.

"HEP BIRLIKTE GÜZEL BIR YALOVA İÇIN ÇALIŞIYORUZ"

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Tutuğ, "Bugün Kent Lokantası'nda değerli hemşehrilerimizle bir araya gelerek keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Onların talep ve önerilerini dinledik, personelimizle de sohbet ettik. Hep birlikte güzel bir Yalova için çalışmaya devam ediyoruz. Tüm vatandaşlarımıza afiyet olsun" ifadelerini kullandı.

Mehmet Mirzacan Baran

Kaynak: Mehmet Mirzacan Baran

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.