Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

LVBEL C5, Mawish Beach Disco Sahnesinde Müzik Ziyafeti Sunacak!

Yalova'nın eğlence mekanlarıyla meşhur ilçesi Çınarcık, yaz sezonuna müzik dolu etkinliklerle başladı. 29 Haziran Cumartesi günü saat 22.00'da gerçekleşecek unutulmaz bir konserle, Mawish Beach Disco, rap müziğin sevilen isimlerinden LVBEL C5'ı ağırlamaya hazırlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2024 12:50
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2024 12:50
Kaynak: Murat Can Aytemur
LVBEL C5, Mawish Beach Disco Sahnesinde Müzik Ziyafeti Sunacak!

Yalova'nın gözde eğlence mekanlarından biri olan Mawish Beach Disco, sadece Çınarcık halkını değil, aynı zamanda yerli ve yabancı turistleri de ağırlamaya devam ediyor. Sahne aldığı isimlerle adından sıkça söz ettiren mekân, bu kez de Türk rap müziğinin yükselen yıldızı LVBEL C5'ı konuk ederek rap müzikseverleri bir araya getirecek. Türk rap müzik piyasasına 2019 yılında adım atan ve kısa sürede geniş kitlelere ulaşmayı başaran 23 yaşındaki Süleyman Burak Bodur, 29 Haziran'da Mawish Beach Disco sahnesinde hayranlarıyla buluşacak. Kendine özgü tarzı ile tanınan LVBEL C5, milyonlara ulaşan şarkılarını seslendirecek olmanın heyecanını yaşarken, dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşatmaya gün sayıyor.

29 Haziran Cumartesi günü saat 22.00’da Mawish Beach Disco’da gerçekleştirilecek olan LVBEL C5 konseri için biletler, Biletix’te satışa sunuldu.

LVBEL C5 konseri Biletix fiyatları; 770 TL

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.