Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘Kütüphane Buluşmaları’ Erva Kara ile devam ediyor

Yalova Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü 2024-2025 Kültür-Sanat Sezonu ‘Kütüphane Buluşmaları’ kapsamında gerçekleşen ‘Nasıl Yazıyorlar?’ın bu haftaki konuğu Öğretmen-Yazar Erva Kara olacak..

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2024 02:21
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2024 16:32
Kaynak: Güldaniye Sofu Erdoğan
‘Kütüphane Buluşmaları’ Erva Kara ile devam ediyor

Kültür-Sanat Sezonu'nun ilk programı ‘Nasıl Yazıyorlar'ın konuğu Aziz Deniz oldu. ‘Kütüphane Buluşmaları kapsamında yapılan ‘Nasıl Yazıyorlar?’ başlıklı söyleşiler Yalova İl Halk Kütüphanesi’nde gerçekleştiriliyor. bu kapsamda b u haftaki konuk ise Öğretmen-Yazar Erva Kara olacak.

Yalova’nın Altınova ilçesindeki Tavşanlı Şehitlik Ortaokulu’nda görev yapan Erva Kara ise çeşitli öyküler kaleme alıyor. Kara, “Okul ortamı, eğer iyi bir gözlemciyseniz sonsuz olasılıkta ilham sunuyor. Her ne kadar yetişkin öyküleri yazsam da çocuklar benim için hep ilham kaynağı” şeklinde konuştu.

‘Kütüphane Buluşmaları’ kapsamında gerçekleşen ‘Nasıl Yazıyorlar?’ın bu haftaki konuğu Öğretmen-Yazar Erva Kara’nın 16 Ekim Çarşamba günü saat 20:00’deki söyleşisini Yalova Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü resmi İnstagram hesabı yalova_iktm’den takip edebilirsiniz.

Güldaniye Sofu Erdoğan

Kaynak: Güldaniye Sofu Erdoğan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.