Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kur’an Kurslarından mezun olan minikler için şenlik yapıldı

Yalova İl Müftülüğü ve Yalova Kuran Kursları Derneği tarafından 4-6 Yaş Kur'an Kurslarından mezun olan öğrenciler için "2024 Yılı Kapanış Programı” düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2024 05:56
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2024 05:56
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Kur’an Kurslarından mezun olan minikler için şenlik yapıldı

Diyanet İşleri Başkanlığının Türkiye genelinde uyguladığı 4-6 Yaş Kur'an Kursları projesi kapsamında Yalova İl Müftülüğü ve Yalova Kuran Kursları Derneği tarafından eğitimlerini tamamlayan minikler için "2024 Yılı Kapanış Programı” düzenlendi. Yalova Tigem’de gerçekleştirilen programa; Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, İl Müftüsü İlyas Yılmaztürk, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Arif Laçin, Diyanet-Sen Başkanı Şuayp Akgün, kurum amirleri, din görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Vali Kaya velilere teşekkür etti

Minikler tarafından okunan Kur'an-ı Kerim ile başlayan programın açılış konuşmasını yapan İl Müftüsü İlyas Yılmaztürk, 4-6 yaş Kur’an Kursu talebinin her geçen gün arttığını belirterek, bu talepleri yerine getirmek için daha çok gayret göstereceklerini ifade etti. Vali Hülya Kaya ise velilere öğrencileri emin ellere teslim ettikleri için teşekkür etti.

Konuşmaların ardından İstiklal Marşı’nı okuyan minik öğrenciler, dua, ilahi ve şiir okuyup, salavat getirdi. Şenlik havasında geçen etkinlikte eğlenmeyi de ihmal etmeyen öğrenciler, şarkılar söyleyip dans ettiler. Yıl boyu öğrendikleri bilgileri sunma fırsatı bulan minik öğrencilerin Kur’an-ı Kerim tilaveti büyük beğeni topladı. Programın sonunda İl Müftüsü İlyas Yılmaztürk tarafından Yalova Kuran Kursları Derneği Başkanı Ahmet Atbaşı’na plaket takdim edildi.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.