Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kur’an-ı Kerim okumayı öğrenen 17 öğrenci için tören yapıldı

Çiftlikköy Mehmet Akif Ersoy Camii 4-6 Yaş Kur'an Kursunda 17 minik öğrenci için Kur'an-ı Kerim’e Geçiş Merasimi düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2024 05:10
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2024 05:10
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Kur’an-ı Kerim okumayı öğrenen 17 öğrenci için tören yapıldı

Çiftlikköy Mehmet Akif Ersoy Camii’nde Kur’an-ı Kerim okumayı öğrenen 4-6 arasındaki 17 minik öğrenci için Kur'an'a Geçiş Merasimi düzenlendi. Merasime İlçe Müftüsü Yusuf Ulusoy, İmam Hatip Ahmet Akkuş, öğrenciler, veliler ve cami cemaati katıldı.

“Asıl amacımız çocuklarımıza dini, milli ve ahlaki değerlerimizi sevdirmektir”

4-6 yaş grubu Kur’an kurslarının sayısını artırmak için çalıştıklarını belirten Çiftlikköy İlçe Müftüsü Yusuf Ulusoy, çocukların başarılı olduklarını görmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, “4-6 yaş grubu kurslarımızda asıl amacımız dini bilgilerle birlikte çocuklarımıza dini, milli ve ahlaki değerlerimizi sevdirmektir.” dedi.

Minik öğrencilere başarı belgeleri verildi

Kurs hakkında bilgi veren Kur'an Kursu Öğreticisi Nebahat Hakseven ise Kur'an Kursuna devam eden 19 öğrenciden 17’sinin Kur'an-ı Kerim okumayı öğrendiğini,  2 öğrencinin de kısa sürede Kur’an’ı Kerim okumayı öğreneceğini belirtti. Merasimde öğrencilerin Kur’an-ı Kerim ve dua okumalarının ardından İlçe Müftüsü Yusuf Ulusoy tarafından minik öğrencilere başarı belgeleri verildi. Tören, taç giyme merasimi ile sona erdi.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.