Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Koru Sağlık Ocağı binası hızla yükseliyor

Yalova İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş, beraberindeki heyetle Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman’ı ziyaret ederek, inşaat çalışmaları devam eden sağlık ocağında inceleme yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2024 06:54
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2024 06:54
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Koru Sağlık Ocağı binası hızla yükseliyor

Yalova İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Eyyüp Altınkıran, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Çiğdem Korkut, Başkan Yardımcısı Hasan Sami Karakaya ve Çınarcık İlçe Sağlık Müdürü Dr. Muhsin Abbasioğlu Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman’ı ziyaret ettiler. Ziyarette beldeye yapılacak sağlık yatırımlarını görüşen heyet, inşaatı tamamlanmak üzere olan Koru Aile Sağlığı Merkezinde incelemelerde bulundu. Hürriyet ve Cumhuriyet Mahallelerine hizmet verecek olan sağlık ocağının temeli geçtiğimiz Mart ayında atılmıştı. Kısa sürede hızla ilerleyen çalışmaları takdirle karşılayan İl Sağlık Müdürü Karakuş, özverili çalışmaları dolayısıyla Başkan Yaman’a ve Çınarcık İlçe Sağlık Müdürü Dr. Muhsin Abbasioğlu’na teşekkür etti.

“Bizim işimiz halka hizmet”

En kısa sürede hizmete sunulacak olan yeni sağlık ocağı binasının bir kez daha beldeye hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Kamil Yaman, “Yalova İl Sağlık Müdürümüz Uzman Dr. Sayın Osman Karakuş ve İlçe Sağlık Müdürümüz Sayın Muhsin Abbasioğlu'nu belediyemizde ağırlayıp, Koru Merkez Sağlık Ocağı inşaatı çalışmalarını beraberce yerinde inceledik. En kısa sürede hizmete alacağımız Sağlık Ocağı için duyduğumuz heyecana ortak olan sayın il ve ilçe sağlık müdürlerimize nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bizim işimiz halka hizmet” dedi.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.