Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kocayayla’da unutulmaz bir gün geçirdiler

Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı Anadolu Kalkınma Vakfı Çocuk Evleri Sitesi’nde hizmet almakta olan çocuklar, ara tatili değerlendirmek için Bursa Kocayayla’ya gittiler. Çocuklar, doğayla iç içe olup verimli vakit geçirdikleri konaklamalı etkinlikte, Kocayayla’nın tarihi ve kültürel zenginliklerini de keşfetme fırsatı buldular.

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2023 12:18
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2023 12:18
Kaynak: M. Tunç Tanrıverdi
https://www.yalovahayat.com/
Kocayayla’da unutulmaz bir gün geçirdiler

Okulların ara tatile girmesi ile birlikte Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı Anadolu Kalkınma Vakfı Çocuk Evleri Sitesi’nde hizmet almakta olan çocuklara yönelik bir etkinlik gerçekleştirildi. Bursa’da bulunan ve tarihi doğal güzellikleri ile dikkat çeken Kocayayla’ya götürülen çocuklar burada otelde konaklayarak bu gölgeyi yakından deneyimleme şansı buldular.

Osmanlı İmparatorluğu döneminde düğünlerin ve sportif etkinliklerin yapıldığı bilinen yayla bu yönüyle de her yıl çok sayıda ziyaretçiyi kendisine çekiyor.  Çocuklar, Kocayayla’da çeşitli etkinliklere katıldılar. Yaylanın tarihi dokusunun yanısıra doğal güzelliklerini de deneyimleyen minikler unutulmaz bir tatil geçirdiler. Etkinliği düzenleyen Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü yetkilileri, çocukların ara tatili değerlendirmeleri, doğayla iç içe olmaları, verimli vakit geçirmeleri, yeni yerler görüp yeni şeyler öğrenmeleri amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini, çocukların mutluluğunun kendilerini de mutlu ettiğini, bu tür etkinliklerin devam edeceğini ifade ettiler.

M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.