Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Keltepe Kayak Merkezi Nerede, Giriş ve Ziyaret Ücretleri

Keltepe Kayak Merkezi Türkiye’nin 53. kayak merkezi olarak faaliyete yeni girmiş bir yerdir. Karabük’te bulunan Keltepe Kayak Merkezi saatte 2 bin 200 kişi taşıyabilen, 61 sandalyeli 873 metre telesiyej, 690 metre uzunluğunda, 58 askı sandalyesi bulunan teleski, bayblift sistemlerine sahiptir. Peki Keltepe Kayak merkezi nerede, nasıl gidilir, giriş ücreti nedir, ziyaret saati nedir? Merak edilenler yazımızda…

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2023 14:03
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2023 14:03
Kaynak: Hilal Baldemir
https://www.yalovahayat.com/
Keltepe Kayak Merkezi Nerede, Giriş ve Ziyaret Ücretleri

Keltepe Kayak merkezi kış turizminin son dönemlerde en dikkat çeken ve gözde mekanlarından biridir. Bölge halkının daha kaliteli bir deneyim yaşaması adına tercih edilen kayak merkezinde kış aylarının keyfini sürmek oldukça avantajlı. Hem çevre illerden yoğun ziyaretçi alan hem de Karabük’te bulunan vatandaşlar tarafından oldukça sık ziyaret edilen kayak merkezi Uludağ ve Kartalkaya gibi yerlerden sonra adından sıkça söz ettiriyor.

Karabük ve çevre illerden gelenlerin günübirlik kayak tatili yapabildiği bu kayak merkezi son dönemlerin en ideal seçenekleri arasında geliyor.

Keltepe Kayak Merkezi saatte 2 bin 200 kişi taşıyabilen, 61 sandalyeli 873 metre telesiyej, 690 metre uzunluğunda, 58 askı sandalyesi bulunan teleski, bayblift sistemlerine sahip oldukça donanımlı bir kayak merkezidir.

Keltepe Kayak Merkezinde 1250 metrelik iki, 607 ve 869 metrelik de birer olmak üzere toplam dört pist bulunuyor.

Pistlerin tamamının açık olduğu ve telesiyej istasyonunun çalıştığı belirtilen tesislere 11.01.2020 tarihi itibarıyla toplu taşıma hizmeti verilmeye başlandığı biliniyor.

Karabük şehir merkezine 23 km mesafede bulunan Keltepe Kayak Merkezi, yeni bir tesis olması nedeniyle sadece çevre halkı tarafından bilinmekteydi fakat son 2 yılda çevre illerden ve farklı bölgelerden de ziyaretçilerini ağırlıyor. Bölgenin kayak turizmi konusunda canlandırılması adına kurulan tesis kalitesiyle dikkatleri çekmeyi başarıyor. Kültür turizmi açısından oldukça popüler olan Karabük, kayak merkezi ile de son yıllarda kışın uğrak bir nokta haline geldi.

Kayak merkezinde bulunan 3 mekanik tesis, 4 adet pist, kafeterya ve kayak kiralama alanı sayesinde kayak deneyimini yaşamak bir başka oluyor. Üstelik burada zaman geçirmenin çok avantajlı olduğundan da bahsetmek gerekir.

Keltepe Kayak Merkezi Yalova Hayat

Yeni ve kaliteli bir kayak merkezinde zaman geçirmek istiyorsanız dikkat etmeniz gereken en önemli detaylar arasında kayak heyecanını yaşamak var.

Karla kaplı pistlerde sevdiklerinizle doyasıya kaymak ve zamanın keyfini çıkarmak mümkün. Özellikle de manzaraya karşı kayak heyecanını yaşamak isteyenler için bu merkezde zaman geçirmek oldukça değerli. Merkez konumu dolayısıyla hem kayak yapmanın keyfini yaşatıyor hem de ziyaretçilere eşsiz bir manzara sunuyor.

Keltepe Kayak Merkezi Yalova Hayat 1

Keltepe Kayak Merkezi nerede nasıl gidilir?

Karabük merkezine yaklaşık 23 km uzaklıkta bulunan kayak merkezine seyahat etmek için özel aracınızı ya da servisleri tercih edebilirsiniz. Hafta sonu 100.Yıl Güneş Market önünden, Karabük Terminali karşısındaki Şelale Büfe önünden ve Cuma Pazarı’nın hemen karşısında bulunan Eski Diş Hastanesi önünden hareket eden servisler için kalkış saati sabah 10.00. Geri dönüşte ise kalkış saati 16.30. Özel araçla seyahatte ise kayak severlerin yolda sorun yaşamamaları adına araçlarında zincir bulundurmaları oldukça önemlidir!

Keltepe Kayak Merkezi Yalova Hayat 2

Keltepe Kayak Merkezi Giriş Ücreti Ne Kadar?

Teleferik telesiyej (Skipass) fiyatları 2022-2023 sezonu şöyleydi:

Öğrenci 1 biniş ücreti 6 TL,

Tam 1 biniş ücreti 12 TL,

Hafta içi günlük sınırsız telesiyej + teleski kullanım ücreti 65 TL

Hafta içi günlük öğrenci telesiyej + teleski kullanım ücreti 35 TL

Hafta sonu günlük sınırsız telesiyej + teleski kullanım ücreti 95 TL

Hafta sonu günlük sınırsız telesiyej + teleski kullanım ücreti 50 TL

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.