Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaytazdere’de temizlik çalışmaları büyük bir hızla sürdürülüyor

Yalova’nın Kaytazdere beldesinde düzenli olarak gerçekleştirilen temizlik ve sinek ilaçlama çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2024 04:49
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2024 04:49
Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi
Kaytazdere’de temizlik çalışmaları büyük bir hızla sürdürülüyor

Kaytazdere Belediyesi ekipleri, belde genelinde sürdürdüğü kapsamlı temizlik çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Yapılan çalışmalarda son olarak sinek ilaçlama, yol temizleme ve yıkama işlemleri yapıldı. Bu faaliyetler, hem çevre sağlığını korumaya yönelik bir adım olarak görülüyor hem de beldenin estetik görüntüsünü iyileştirmeyi hedefliyor.

Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil gerçekleştirilen çalışmaları yerinde takip ederek şu ifadelerde bulundu, “Göreve geldiğimiz günden itibaren temizlik işlerine özellikle önem veriyoruz. Yollarımız sürekli ayrı ayrı yıkanıyor, yıkanmaya devam edecek. Yaz mevsimi boyunca sürekli devam eden sinek ilaçlama ekibimize ayrıca teşekkür ediyor, sıklıkla ilaçlama yaptıkları için sayelerinde rahat ve huzurlu bir yaz dönemi geçirmiş bulunuyoruz.”

Belde sakinleri de yapılan temizlik çalışmalarından duydukları memnuniyetlerini dile getirerek, çevrelerinin temiz tutulmasının kendileri için büyük bir önem taşıdıklarını ifade ettiler.

M. Tunç Tanrıverdi

Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.