Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaytazdere Belediye Başkanı Çitil’e sağlıkçılardan ziyaret

Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil, göreve gelmesiyle birlikte şu zamana kadar olan süreçte, misafirlerini makamında ağırlamayı büyük bir hızla sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2024 03:57
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2024 17:38
Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi
Kaytazdere Belediye Başkanı Çitil’e sağlıkçılardan ziyaret

Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil göreve gelmesinin ardından makamında birçok ziyaretçiyi ağırlamaya devam ediyor. Başkan Çitil, ziyaretçilerle gerçekleştirilen görüşmelerde, şehir ve belde gündemi ile alakalı çeşitli konular hakkında fikir alışverişinde bulunmayı da ihmal etmiyor. Eski Kaytazdere Sağlık Ocağı Personeli, Yalova Devlet Hastanesi Sağlık Memuru Tahsin Yıldız ve Yalova Süleymanbey Aile Sağlığı Merkezi (ASM) Hemşire Asiye Yıldız, Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil’i makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette bir araya gelen sağlık çalışanları yapmış oldukları faaliyetler ile ilgili Başkan Çitil’i bilgilendirdi.

Çitil kendisine gerçekleştirilen ziyaretle ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: “Eski Kaytazdere Sağlık Ocağı Personeli, Yalova Devlet Hastanesi Sağlık Memuru Tahsin Yıldız ve Yalova Süleymanbey ASM Merkezi Hemşire Asiye Yıldız’ı makamımda ağırladım. Nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederim.”

M. Tunç Tanrıverdi

Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.