Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Katil Cem Garipoğlu'nun, kardeşiyle Nilperi aynı karede

2009 yılında işlenen belki de kadın cinayetlerinin en korkunç olanları arasına giren ve bütün Türkiye'yi dehşete düşüren Münevver Karabulut cinayetinin faili Cem Garipoğlu'nun kız kardeşi ile ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya'nın birlikte bulunduğu fotoğraf karesi herkesi şok etti. Olay sonrası Şahinkaya Instagram hesabından açıklama yayınladı.

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2023 16:49
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2023 17:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Katil Cem Garipoğlu'nun, kardeşiyle Nilperi aynı karede

Türkiye'yi sarsan, yıllar geçmesine rağmen sıkça gündeme gelen ve gizemi hala çözülemeyen Münevver Karabulut cinayeti 3 Mart 2009'da Cem Garipoğlu tarafından gerçekleştirilmişti. Cem Garipoğlu tutuklandıktan 5 yıl sonra cezaevinde bulunan tek kişilik hücresinde kendini asarak yaşamına son vermişti. O yıllarda intiharın gerçek olduğuna inanmayan büyük bir kesim vardı. Olayın üzerinden yıllar geçmesine rağmen Cem Garipoğlu'nun ölmediğini intihar süsü verilerek ailesinin bağlantıları sayesinde yurtdışına kaçırıldığını iddia edenler bile vardı. 

Gün geçmiyorki Münnver Karabulut cinayetinin gündemden düştüğünü görelim. Sosyal medyaya düşen bir fotoğraf olayın fitilini yeniden ateşledi. Ünlü Oyuncu Nilperi Şahinkaya ve Cem Garipoğlu'nun kız kardeşi Sakine Garipoğlu'nun aynı karede bulunduğu fotoğraf gündemi sarstı. 

Oyuncu Şahinkaya, Cem Garipoğlu’nun kız kardeşi Sakine Garipoğlu ile fotoğrafının ortaya çıkması tepkilere neden oldu. Şahinkaya Instagram hesabından yayınladığı video ile açıklama yaptı. Şahinkaya, “Arkadaşlar hakkımda dünyanın en aptal linç kampanyası başlatıldı. Hemen cevap vermem lazım. Biz Melis Şakak ile aynı mahallede oturuyoruz, komşuyuz. İkimiz de Çeşme’de ayrı ayrı konaklıyorken bir buluşalım akşam yemeği yiyelim dedik. Melis de ‘Birlikte kaldığım arkadaşlarım da gelebilir mi?’ dedi. Ben de ‘Gelebilir’ dedim. Sonra yemekte masada Sakine diye bir arkadaşı daha vardı. Ben Sakine’yi tanımıyordum. O kadar bilgili olamadım, kusura bakmayın. Yemekten sonra da Melis kalkarken bir ayna gördü, üçümüzün fotoğrafını çekti. Anı olarak koydu. O meşhur fotoğraf o. Sonra dağıldık, bir daha görüşmedik. Sakine ile takipleşmiyoruz bile. Lütfen bunlar çok ağır ithamlar ya. Bu kadar çirkinleşemezsiniz.” dedi.

Açıklama üzerine Şahinkaya'ya inan ve onu destekleyenler olsada fotoğrafa tepki gösterip "bir katilin kardeşiyle nasıl aynı masada oturur, fotoğraf çekersin" şeklinde yorum yapanlarda oldu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.