Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KATFA-DER yeni projelerle geliyor

Uluslararası Kadın ve Toplumsal Gelişim Derneği (KATFA-DER) geçtiğimiz gün bir toplantı gerçekleştirerek yeni bir proje geliştirdi. Dernek yönetimi bu kapsamda çeşitli ziyaretlerde ve istişarelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2024 01:30
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2024 12:49
Kaynak: Güldaniye Sofu Erdoğan
KATFA-DER yeni projelerle geliyor

Uluslararası Kadın ve Toplumsal Gelişim Derneği, geçtiğimiz günlerde gençlerle bir araya gelerek yeni bir proje geliştirdi. KATFA-DER yönetimi, geliştirilen proje kapsamında tanıtım ve istişare toplantılarına başladı. Bu kapsamda ilk olarak İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik ve Yalova Üniversitesi Rektörü Mehmet Bahçekapılı’ya nezaket ziyaretinde bulunuldu.

“Gençlerin katkısı ve emeği çok büyük”

Yeni proje hakkında resmi sosyal medya hesabından açıklamada bulunan KATFA-DER Başkanı Nurten Anıl Kalyoncu, şunları söyledi: “Geliştirmekte olduğumuz projede gençlerin katkısı ve emeği gerçekten çok büyük, giderek büyüyen bir ekiple harika bir iş çıkartacağımıza inanıyorum. Gençler emeklerinize sağlık, şimdiden harika bir proje bizi bekliyor.”

Yeni proje kapsamında istişarelere başlandı

Geliştirilen yeni proje kapsamında istişarelere başlayan KATFA-DER (Uluslararası Kadın ve Toplumsal Gelişim Derneği) Başkanı Nurten Anıl Kalyoncu ve yönetim kurulu üyeleri, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik'i makamında ziyaret etti. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette gelecek projeler hakkında da bilgilendirme yapıldı.

“Projemiz farkındalık yaratacak!”

KATFA-DER Başkanı Nurten Anıl Kalyoncu, ziyaretler ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Uluslararası Kadın ve Toplumsal Gelişim Derneği olarak İl Emniyet Müdürümüz Ümit Bitirik'i makamında ziyaret ederek gerçekleştireceğimiz projemiz hakkında görüş alışverişinde bulunduk. KATFA-DER olarak Yalova Üniversitesi Rektörü Mehmet Bahçekapılı ile farkındalık yaratacak olan projemizin detaylarını görüşmek üzere toplandık. Nazik ev sahipliği ve katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Güldaniye Sofu Erdoğan

Kaynak: Güldaniye Sofu Erdoğan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.