Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karakuş Tavşanlı 112 Acil Sağlık Hizmetleri’ne gitti

Yalova İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş, Tavşanlı 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nu ziyaret ederek nöbetçi ekiple görüştü.

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2024 01:42
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2024 16:09
Kaynak: Murat Can Aytemur
Karakuş Tavşanlı 112 Acil Sağlık Hizmetleri’ne gitti

Yalova İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş, Tavşanlı 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’na bir ziyaret gerçekleştirdi. Karakuş, istasyonda nöbetçi ekip ile bir araya gelerek sağlık hizmetleri hakkında bilgi aldı ve ekibin çalışmalarını değerlendirdi. Burada sağlık ekibinin özverili çalışmalarını takdir eden İl Sağlık Müdürümüz, onların moral ve motivasyonunu artırmak amacıyla destek verdi.

Sağlık hizmetlerinin kalitesini sürekli olarak iyileştirmeyi hedeflediğini belirten Yalova İl Sağlık Müdürü Karakuş, tüm sağlık çalışanlarına özverili çalışmaları adına teşekkür etti.

Karakuş, Tavşanlı 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nun sağlık hizmetleri alanındaki bölgedeki kritik rolünü vurgulayarak, sağlık çalışanlarının toplum sağlığı açısından taşıdığı önemi bir kez daha yineledi ve sağlık çalışanlarının katkılarının büyük değer taşıdığına dikkat çekti.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.