Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karakuş’tan Kreş ve Gündüz Bakımevi’ne ziyaret

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi içerisinde hizmet veren Kreş ve Gündüz Bakımevi’ni gezen Yalova İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş, Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ergenç’ten bilgiler aldı

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2024 04:52
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2024 04:52
Kaynak: Murat Can Aytemur
Karakuş’tan Kreş ve Gündüz Bakımevi’ne ziyaret

Yalova İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş, Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bulunan Kreş ve Gündüz Bakım Evi'ni ziyaret etti. Bu ziyaret sırasında Karakuş'a, Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ergenç ve hastane yöneticileri eşlik etti. Kreş ve Gündüz Bakım Evi'nde sınıfları gezerek incelemelerde bulunan Karakuş, eğitimde kullanılan materyaller hakkında kreş öğretmenlerinden bilgi aldı. Büyük bir özveri ile çalışan öğretmenlere ve hastane yönetimine teşekkür eden Karakuş, eğitimin önemine vurgu yaptı.

Ziyaret sırasında öğretmenlerin ve yöneticilerin katkılarına değinen Karakuş, "Çocuklarımızın gelişimi ve eğitimi için büyük emek harcayan öğretmenlerimize ve bu imkânları sağlayan hastane yönetimine teşekkür ederim. Kreşimizde kullanılan materyallerin çocuklarımızın eğitimine büyük katkı sağladığını görmekten mutluluk duyuyorum” dedi.

Karakuş'un bu ziyareti, Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde eğitim ve çocuk bakımı alanında yapılan çalışmaların önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.