Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadınlara çiçekler Başkan Soyer’den

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, belediye çalışanları başta olmak üzere Çınarcıklı kadınlara çiçek verdi

Haber Giriş Tarihi: 11.03.2024 12:57
Haber Güncellenme Tarihi: 11.03.2024 12:57
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Kadınlara çiçekler Başkan Soyer’den

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Çınarcık’ta girilmedik ev bırakmayan Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer ve belediye personelleri, kapı kapı dolaşarak ilçede ikamet eden tüm kadınların gününü kutladı. Soyer, ilçedeki kamu kurumlarında çalışan kadınlara çiçek takdim etti

. Soyer, eşi Elif Soyer ve AK Parti Çınarcık İlçe Teşkilatı ile beraber Çınarcık Belediyesi kadın belediye personellerinin Kadınlar Gününü kutladıktan sonra Çınarcık Devlet Hastanesi, Çınarcık Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, ilçe genelindeki eczaneleri, Çınarcık KYK Kız Öğrenci Yurdunu, Çınarcık Spor Salonu’nu ve Çınarcık Toplum Sağlığı Merkezi’ni ziyaret etti.

Kurumlardaki kadın çalışanlara, huzurevi sakinlerine ve kadın vatandaşlara çiçek hediye ederek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Soyer, “Fedakârlıkları, emekleri, sevgileri ve mücadeleleriyle geleceğimizin şekillendirilmesinde hayati role sahip olan kadınlarımızı bu özel günlerinde unutmadığımızı göstermek adına çiçeklerini takdim ederek Kadınlar Gününü kutladık.

Teyzelerim, ablalarım, kardeşlerim ve minik kızlarımıza gün boyu çiçek hediye ettik. Onların Kadınlar Gününü kutladık. Başarılar dileyerek, her zaman bizim baş tacımız olduklarını ilettik” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.