Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadıköy’de yol çalışmalarına hız verildi

Yalova’nın Kadıköy beldesinde belediye ekipleri yol bakım ve onarım çalışmalarını hızlandırdı. Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan, "Ulaşım ağımızı modern hale getirmek için yaz aylarını en verimli şekilde değerlendiriyoruz" dedi. Vatandaşlar ise çalışmalardan memnuniyetlerini dile getirdiler

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2024 03:45
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2024 16:20
Kaynak: YALOVA HAYAT
Kadıköy’de yol çalışmalarına hız verildi

Yalova’nın Kadıköy beldesinde yol çalışmalarına hız verildi. Belediye ekipleri, belde içerisindeki bakım ve onarım gerektiren noktaları belirleyerek bu yollarda sıcak asfalt, yama ve parke taşlarla onarımlar gerçekleştiriyorlar.

Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan, yol çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada, "Beldemizin ulaşım ağını sorunsuz ve modern bir hale getirmek için çalışıyoruz. Yaz aylarını en verimli şekilde değerlendirmek istiyoruz. Ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışarak yollarımızı daha güvenli ve konforlu hale getiriyor" dedi.

Yol çalışmalarının hızlanmasıyla birlikte belde sakinleri de memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar ise, “Yollarımızın yenilenmesi bizler için büyük bir rahatlık sağlıyor. Belediyemizin bu çalışmaları bizi çok mutlu ediyor. Özellikle kış aylarında yaşadığımız sıkıntıların azalacağını umuyoruz. Belediye ekiplerine ve Başkan Yılmaz Tavşan’a teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

Belde genelindeki yol çalışmaları ile vatandaşların ulaşımını daha konforlu ve güvenli hale getirmeyi hedeflediklerinin altını çizen Başkan Yılmaz Tavşan, "Çalışmalarımız tamamlandığında Kadıköy’ün ulaşım ağı, modern ve sorunsuz bir yapıya kavuşacak. Beldemizin geleceği için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.